Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Black ops help ZAJŻYJCIE PLS

Falconkiller123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

mam straszny problem w black ops .Pewnego razu po dobrze rozegranym meczyku wychodze z mecz i tworze sobie klase.Następnie wbijam na jakiś tam serwer nuketown i co widze ?

MAM PIERWSZY LEVEL !!!

chcę dodać że mialem 46 lvl 2 prestiżu prosze was o szybko odpowiedz.

ps. klasy zostały takie same i nie moge ich zmieniach . Jak wejde do meczu to jest pobieranie statystyk i psuje sie znowu lvl

jestar121.png
Opublikowano

o kuzwa ze sa serwery levelujace na max level wiedzialem ale ze na minimalny to nie wiedzialem wedlug mnie musisz uzyc jakiegos cheta i zrobic sb na powrot swoj level przez niego jezeli oczywiscie zostaly ci twoje staty czyli liczba kili i czas gry itp ale nie wiem czy to do konca legalne na Steam niech sie wypowie ktos bardziej ogarniety w temacie :D

Opublikowano

@lukaszib nie ma prestige hack'ów ani bost serwerów w codzie ;p

Błąd powinien minąć do tygodnia , jak nie pisz do supportu

Opublikowano

@lukaszib nie ma prestige hack'ów ani bost serwerów w codzie ;p

Błąd powinien minąć do tygodnia , jak nie pisz do supportu

he he chodzilo mi max level ale bez prestizu :D sam padlem osiara takiego serwera na mw2 :D mialem 60 level az tu nagle 70level tyle ze dodatki do broni mialem znowyu zablokowane

Opublikowano

@lukaszib ale na bo nie ma ani lvl hacków ani prestige , wszystkie info jest zapisywane na serwie cod'a więc nic nie zmienisz , bo a mw2 to 2 różne gry

@falcon to napisz do steam jak napisałem

Opublikowano

Czy po wyjściu i wejściu do gry, dalej występuje bug? Przeinstaluj CoDa i steama, a jak nie to musisz napisać do supportu.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...