Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[q]1750 golda

korosor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Który z czołgów za 1500/1750 najlepiej zarabia czy może lepiej sobie tego golda zachować?miejsc w garaży mam wystarczająco a na premium trochę szkoda mi golda. Opłaca się takiego churchila kupować?

Opublikowano

Zauważ, że T-25 wrzuca zdecydowanie częściej (niż rzadziej) na 7 tiery. Bardzo rzadko jest top.

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano

Mi sie wydaje że chrunchil.Chociaż ma słabe działo z dobrą penetracją na liście jest praktycznie cały czas pierwszy

PSG <3

Opublikowano

175mm pancerza z przodu churchila nie przebije nic poza kw1 z 85. Może ma słabe działo ale z dużą penetracją i szybkostrzelnością. Dla mnie jest to maszynka do nabijania bohaterów:specjalista,snajper, stalówka.

Mam na nim ponad 300 bitew,ok 80 bohaterów w tym 7 specjalistów. Średnie zarobki na nim bez premki to ok 25 tys. jego największy plus to matchmaking. Raz na 50 bitew wbije na max 7 tier.

kszafranski16.png

POMOGŁEM DAJ LIKE

Opublikowano

opłaca się teraz kupować czy czekać bóg wie ile na evnt -50% ceny dla wybranych czołgów premium? Jak sądzicie kiedy będzie najbliższy taki event?

Opublikowano

Ja tam bym poczekał, ale to może zająć. Co do przedniego pancerza w Churchillu, to tak jest tylko na papierze, tak naprawdę można się wbijać z penetracją o wiele niższą.

Opublikowano

dostaję 100 zł dokieszony od rodziców. Na wota mogę wpłacać 30zł miesięcznie. Może opłaca się trochę poczekać i kupić t34/lowe?

Opublikowano

troche ci to zajmie ale t-25 wyżej wywala lecz więcej zarabia bo ważne są uszkodzenia co potrafi t-25 :)

Churchill ma maly dmg i dobra penetre ale na co wam to skoro jest topka ? lepiej na topce rzadziej ze słabszą penetrą ale lepszymi uszkodzeniami

PS 100 postów :):D :P

Główne hobby - Jazda Oplem Signum 3.2 v6 2003.
League of Legends - Plat (nickname KiesieK v3)
Minecraft - głównie serwery modowane, pod nickiem "KiesieK"
PC: CPU i5 6600k @ 4.5GHZ, MOBO Z170A Gaming Pro Carbon, CPU Cooler Cryorig H5 Ultimate, RAM Geil Dragon 2x8GB 3000MHZ, GPU Asus Strix GTX 1060 @~2137mhz boost, PSU SilentiumPC Vero M1 600W, Case SilentiumPC Aquarius X70W, HDD 2xBarracuda 500 i 320, BRAK SSD - planowany SM961.<p> 

Opublikowano

175mm pancerza z przodu churchila nie przebije nic poza kw1 z 85. Może ma słabe działo ale z dużą penetracją i szybkostrzelnością. Dla mnie jest to maszynka do nabijania bohaterów:specjalista,snajper, stalówka.

Mam na nim ponad 300 bitew,ok 80 bohaterów w tym 7 specjalistów. Średnie zarobki na nim bez premki to ok 25 tys. jego największy plus to matchmaking. Raz na 50 bitew wbije na max 7 tier.

Ty chyba z tym pancerzem to sobie żartowałeś. Penetruje go za każdym strzałem.. no chyba, że nie trafię i lekko go musnę. Jak ustawi się do mnie przodem..

to nawalam mu w wieżyczkę. ( 90 stopni= 100% trafienia+ uszkodzenie działa ) Takim utrudnieniem jest ilość jego życia.. no i to w miarę szybkie działko.

Pozdrawiam!

x

Opublikowano

Churchill wieżę ma małą, więc z dystansu nie jest tak łatwo trafić, a uszkodzenia ma duże biorąc pod uwagę szybkostrzelność, która jest ogromna.

Opublikowano

a co sądzicie o zakupie KV5?

Z tych co chciales kupic to tylko go polecam jezeli zalezy ci na zarobkach.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

teoretycznie lowe albo t34 mógł bym nabyć ale na nie pół roku bym zbierał. Więc co? KV5 kupować? Opłaca się go czy lepiej tą kase na konto premium przeznaczyć?

Opublikowano

ok. Temat do zamknięcia. Jedna osoba nie dostała like bo wykorzystałem dzienny limit ale jutro dostaniesz nie martw się.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...