Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PvP Sura Wp - Z podanymi skillami

xPrzeMoxD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, czy jest mozliwosc aby zrobic dobrego sure WP do pvp z takimi skillami? Lvl 70-75

Ostrze g

ochronka g

strach p

WIR m5

palec 1pkt.

Myslalem o moze zrobienie eq pod abs + przeszywke + troszke ludu z truta sr30 z kd pod pvp ...

Co o tym myslicie?

1364672805-U250359.png

Opublikowano

Wirek słabiutko. Zamiast strachu do pvp mogłeś palca dawać.

btw truta nie do pvp . Jedynie lwi.

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

Wiem, ale do dropu wolalem full exp zrobic. Wirka bede dzieki IS wbijal na G, to max miesiac minie.

Lwi mam +8 sr29 ale on lipny dosyc jest. Na hity z przeszywka nie powinno byc zle wdg mnie, czekam na dalsze wypowiedzi ;)

1364672805-U250359.png

Opublikowano

A moim zdaniem jak zrezygnujesz z ochronki, a dasz w palec/rozpro to masz szanse. Dlaczego rozpro ? Po pierwsze potrafi rozproszyć takiego wojownika, gdzie nie będzie umiał już szybko atakować (BODY), a przy okazji zadaje spore dmg, bo to chyba jedyny atak typowo magiczny dla WP ;)

Opublikowano

niee, wcale nakurwianie palcem w człowieka nie jest atakiem ,magicznym'

//////antyspam\\\\\\\

ochronki już nie kuj, broń jest dobra, pokaż całe eq łatwiej będzie określić

Untitled.png

Opublikowano

Wyzywka +9 10lud, i otrucie chyba 3/5, tarcza na kazda klase +9, jedna z nich to sokola z samym nno. Stal +7 1k pz, abs na sztylety/miecz, naszyj z lez +9 1,5k pz z 4 lipnymi bonami, kozaki +7 2k pz 5kryt, bransa z lez +8 1.5k pz. Ebo +9 z ludem. Do tego eq do odpalania skilli z intem

1364672805-U250359.png

Opublikowano

Zamiast ochronki ja bym dał ten palec... Strach dobrze iż na P, ponieważ on dużo redukuje obrażenia... ;)

Jakbyś dał radę to w naszyjniku coś abs dać...

Opublikowano

Czarowane P wirek P i by było dobrze dodatkowo kolce fz nieb lez daja inta i kryta/przeszywke nie pamietam i zrob full abs znajdz lwiego/trute+9 35 sr i powinno isc dobrze niestety szkoda ze dawane w zbrojke/strach a nie palca

100 postów +

200 postów +

300 postów +

400 postów -

8213.png

Opublikowano

zrob zeby tak było strach; ostrze; wir; palec; rozpro wtedy bd kox w pvp a 99 będziesz mógł spokojnie wbijac

softuser.jpg

Dawajcie + jeżeli pomogłem to nic nie kosztuje.

Jeżeli potrzebna pomoc pw pomagam tyle ile w mojej mocy.

I love Rock.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...