Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ibot Darkorbit

kowal0090

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,

Mam do was pytanie, otóż mój kolega ma już wersje testową Ibota na której jedzie 7 dni ale nie chce mi powiedzieć jak to robi da się przedłużyć wersje trial Ibota ? może jakiś crack ?

Zdejmijcie parę procent ;D

Opublikowano

po prostu nie wylaczal kompa przez 7dni lub odpalil na vps

bo jak odpalisz triala to dziala po czasie az niezamkniesz bota/wywali cie z serwa

a co do cracka zabrania tego tutaj regulamin

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

To niemożliwe, ponieważ serwer Darkorbit jest restartowany co 24h i Ibot wtedy się też resetuje. Jakieś inne propozycje?

Opublikowano

:O Ja mam już dawno wykorzystany trial , pobrałem najnowszego IBota a tu co ?

Działa normalnie jakbym miał nowy trial albo coś , jutro powiem czy mi się skończył , prawie sobie na nocke zostawie :D

Może jakaś promocja ze strony IBota i jest za free przez kilka dni albo coś , nie wiem nie wiem ..

Opublikowano

Teraz właśnie usiłuje go włączyć ale nie rusza ;D może dlatego że nowe konto masz... a co z tym IP ? pomaga zmiana ?

Opublikowano

nic nie pomoże zmiana ip czy proxy bo twoje id konta jest w bazie musiał byś mieć dostęp do bazy aby mieć triala na zawsze wiec albo C*ack ,vps lub komp 24/7

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

VPS (Virtual Private Server) - Jest to podział maszyny, jaką jest serwer, na kilka mniejszych, wirtualnych. VPS umożliwia pełny dostęp do konta root. ktoś mi wytumaczy jak odpalić taki vps?

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Przepraszam że w tym dziale ale , może ktoś wie ile potrzeba czasu żeby tą licenjie mi zapodali ?

jest to kwestia kilku minut, godzin, dni ??

Opublikowano

hmm proxy / zmiana ip czy cos takiego podobno działało kiedyś , ja osobiście tego nie ogarniam , ale popróbuje i dam znać w razie czego ...

Co ty za bzdury opowiadasz....?

proxy/ zmiana ip?

Licencje/traila masz nałożonego na ID nie ip

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...