Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reklamy AOL sponsor pay

rafiko1112

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Zarobiłem na reklamach sponsor pay wykonywanych poprzez AOL 65SM. Po wykazie przyznanych SM wiem, które oferty działają i przyznają za nie wynagrodzenie. Wynika stąd moje pytanie, jeżeli zrobiłbym kolejne konto na AOLu i powypełniał wszystkie działające reklamy na kolejnym koncie(nie na tym, co przyznano mi już 65SM), to oferta by zadziałała, czy nie przyznano by mi kolejnych SM z tych samych ofert? Próbuję kombinować ;] Może ktoś już tego próbował ?

Pomogłem ? daj +

Opublikowano

Dziękuje. Jeżeli to zadziała to mam cudowny sposób na SM ;] Kupie zatrutego+9 czystego do zmianki za 30kd. Zrobi z 10kont, doładuje po 60sm(z tych rekalm, co działa) i będę zmieniał do skutku, następnie KD, jak spali to 30sm na kolejnym koncie i czyszcze. A taki truciak z kd i ok. 25śr u mnie 120kamoli ;]]

Pomogłem ? daj +

Opublikowano

Niestety nie działa. Wypełnione reklamy na nowym koncie aol oraz nowym koncie metin2 nie działają. Wyczyściłem ciasteczka z całego zeszłego miesiąca i nic. Może to kwesta innego programu, możecie coś polecić?

Pomogłem ? daj +

Opublikowano

Na moje oko powinno działać, no ale jeżeli nie działa - to jednak mają jakieś zabezpieczenia.

Ze zdobywaniem SM nie tak łatwo, radzę szukać nowych ankiet :)

Opublikowano

A wiecie może jak poprawnie wypełniać ankiety? Bo przeważnie one dają 15SM+, a z dziesiątek ankiet doszła mi tylko jedna. Nie wiem za bardzo jak je poprawnie wypełniać.

Pomogłem ? daj +

Opublikowano

fakenamegenerator.com

I wypełniasz.

Odnośnie tego co pisałeś wcześniej to i tak się ciesz, że coś Ci doszło.

Ostatnio siedziałęm z 2 godziny nad reklamami i nic nie przyszło. ;x

201581433273810245187.jpeg

Opublikowano

Wyczyść ciasteczka ccleanerem, zrestartuj AOL'a i na ang. IP zrób nowe konto, powinny być reklamy - jeżeli nie ma, trzeba czekać kilka dni.

Sam robiłem tak jak Ty, ale w innej grze.

52287137559562145640.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...