Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cheat Bez Nazwy

women

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

30 sec nie było i piszesz że działa pfff

w tym czasie odkopałeś stary temat z hackiem? szybki jesteś

#down

hack jest mój więc lepiej wiem czy działa a co do 30 sec to by Ci nie straczyło na sprawdzenie opcji a włączenie wr to już inna historia

Opublikowano

Czy ten hack działa po aktualizacji WarRocka ? Nie umiem go włączyć.Mam injectora ale nie ma ani premki ani nic nie działa mi.

Jeśli pomogłem daj +++ :).

Opublikowano

do tych co działa - dajcie scrn. z tej nowej planszy + hacka jak na nim śmigasz to ci może ktoś uwierzy !

... jestem jaki jestem - piszę jak piszę - mam gdzieś 5* - nie lubisz mnie to twój problem - jesteś nieudacznikiem wyżyj się i daj mi negatywa ...

GM cieszysz się z 5% - najpierw przeczytaj czym jest spam a potem nagradzaj bucu jeden

Opublikowano

no i to zaraz jakoś długo trwa - co Photoshop się zaciął ?

scrn - aż tyle czasu się robi? a może go właśnie produkujesz! !

edit

o są już scrn. - no i wszystko cacy - działa masz 5* - i tak powinno wyglądać wstawianie hacka, teraz nikt nie zaprzeczy że działa!

edit2

down

wyluzowałem - napisałem że fajne że są scrny - dostałeś 5* - teraz już nikt nie napisze że nie działa (ja tak nie napisałem) - pozdro, oby tak dalej!

... jestem jaki jestem - piszę jak piszę - mam gdzieś 5* - nie lubisz mnie to twój problem - jesteś nieudacznikiem wyżyj się i daj mi negatywa ...

GM cieszysz się z 5% - najpierw przeczytaj czym jest spam a potem nagradzaj bucu jeden

Opublikowano

Kolejny twój hack i kolejny który nie działa [włączam z każdym injectorem pokazuje ze jest włączony a jak sie loguje to nie ma nic ..] popracuj...

gz wielkie

a jak cos robie żle [włączm] to prosze napisz mi jak to zrobić

1354406725-U90533.png

created by me

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...