Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Opinia]370Z

roninns4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ma ktos?:> Jezdzil ktos?:> Chodzi mi o Nissana 370z tego z t2 za bodajze 250tys,warto go kupowac?ewentualnie co oprocz niego z t2 mozna kupic za igc,zeby potem nie zalowac?

Opublikowano

Nie polecam tego wozu, bo jest dość słaby, duży średniak w T2, lepiej zrobisz jak kupisz Mazdę RX-7 Battle Machine, o wiele lepszy wóz.

Opublikowano

Jeździ dobrze tylko że bez części to lipa. Jeżeli wiesz że coś do niego wsadzisz to kupuj wersję z Underground 2 i tuninguj to będzie fajnie jeździła :)

Opublikowano
Jeździ dobrze tylko że bez części to lipa. Jeżeli wiesz że coś do niego wsadzisz to kupuj wersję z Underground 2 i tuninguj to będzie fajnie jeździła

Kolega pyta o 370z a nie 350z - nie ma 370z w wersji U2

Topic:

Nie polecam go kupować - słabe prowadzenie i nie najlepsze osiągi.Dużo lepszym wyborem jest Mazda rx7 BM

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

Dzieki za wszystkie odp,mozna zamknac.

Alboo nieee....jak kupie ta mazde rx7 BM ona ma juz czesci wmontowane?I Jesli rozkleje ja z naklejek bede ja mogl obkleic po swojemu?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...