Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TUT] Emergency Lights Mod (ELM)

GrubertQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema,pokaże dziś wam jak zainstalować mod z mrugającymi światłami czyli Emergency Light Mod.

Link do pobrania:

EmergencyMod

Otwieramy paczkę Emergency i wchodzimy w folder bin potem folder cleo,kopiujemy plik "emergencylights.cs" wchodzimy do katalogu gry i wklejamy do folderu cleo,potem wchodzimy w ten drugi folder "ELM" , kopiujemy plik "ELM-lightson.s" i wklejamy go do katalogu gry w folder cleo.Potem cofamy dwa razy ,żeby dojść do folderu "text" , kopiujemy plik w tym folderze i wchodzimy w katalog gry-c:\Program Files\Rockstar Games\GTA San Andreas\text i zamienić plik. Gdy to już zrobiliśmy to odpalamy programik "ELMConfigTool.exe" który znajduje się w paczce, otworzy nam się okienko , ale nie naciskamy od razu "Install mod" tylko "Optional Settings" i tam mamy klawiszologię ."Indicator left" to kierunkowskaz lewy ,a "Indicator Right" , ja sobie kierunkowskazy ustawiłem na przyciski F1 i F2 , bo są mi niepotrzebne.Gdy już sobie ustawimy jak będziemy chcieli to naciskamy "Install mod" i klikamy cały czas "OK", potem zamykamy programik.

Jak już wejdziemy do gry ,to naciskamy F12 - jeśli światełka będą mrugały , to znaczy ,ze dobrze zainstalowaliśmy.

Pozdrawiam-GrubertQ

9amUS1C.png
Opublikowano

Kolejny skopiowany poradnik. Bijesz sobie coraz więcej procentów na konto, kolego.

DBY2M.png

exMPC Media Team exGold MemberexModerator

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...