Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT]Jak Ogarnąć Last Chaos Bunkay

FajnY-)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, a więc tak

1.Tworzymy Postać [(Chyba Każdy Wie Jak ^^)(Najlepiej stworzyć postać z skilem obszarowym Ponieważ łatwiej sie tak expi ^^)

2.Idziemy Do Dratan pobić troche Harpi i farmimy na nich kase :)

(Dla Przypomnienia Wyglądają Tak)

1-2491055-2826-t.jpg

3.Gdy uzbieramy ok.30kk Idziemy kupić Potke nazywa się "Constitution Potion: która daje 200k hp ^^ i ulepszamy wepa na 103/102 na +17 :)

4.Nastepnie idziemy do Strayna i zbieramy spota (Grupkę Mobów i bijemy obszarówką) Najlepiej iść na Harpie 118 level są one tutaj

(Dobram pokaże wam gdzie są moby ogólnie w strayna :))

strayana2.jpg

5 Bijemy tam do 125 lvl nastepnie robimy set jak ktoś chce na 125-127 lvl

6.i powtarzamy punkt 4 w Traian v2 :)

W ten sposób dobijamy ok. 170 lvl :)

Temat bedę ulepszał itp.Robiłem go na szybko chciałem tylko pomóc początkującym graczom

Proszę o zdjęcie mi 2/100 % ^^

Następne punkty dodam jutro dziś już nie mam czasu ^^

@EDIT żeby eq na 125-127 było całe +17 trzeba wydać 110kk możemy je zarobić sprzedając "Coins of Elite" za ok. 1kk :)

@EDIT2 Zarabianie:

1. Bez gold boosterów: idziesz NS-em na jelenie w Dratan, używasz skilla (tego co zwołuje moby wokół) i gdy zbierzesz cały wagon rozwalasz je obszarówką

(za jeden wagon dostaję 10+kk)

2. Z gold boosterami: idziesz na harpie odpalasz booster i zabijasz harpie po kolei (za jedną harpie będzie około 4kk).Czyli 200kk do przodu ^^

sygnalf.jpg

Opublikowano

Dodajcie mu 2/100 % za to ze kradnie moje pomysly u.u

Nieno juz pisalem temat a tu przychodzi mi email : Fajny napisal nowy temat.... F**k xD

No trudno trzeba nowy pomysl szukac...

A zeby nie off topowac powiem ze trzeba 110 kk zeby zrobic eq na 124lvl ;)

PS. Jak co to zartuje xD

Opublikowano

Up

o co ci Chodzi napisałem temat bo chce komuś pomóc graczom Newbie ale dobra sorry nie wiedziałem , że chcesz napisać taki temat no trudno kto pierwszy ten lepszy : D

ooo i dzieki za info o tym ze trzeba wydać 110kk na eq :D

sygnalf.jpg

Opublikowano

ja bym zedytował tak:

Zarabianie:

1. Bez gold boosterów: idziesz NS-em na jelenie w Dratan, używasz skilla (tego co zwołuje moby wokół) i gdy zbierzesz cały wagon rozwalasz je obszarówką :)

(za jeden wagon dostaję 10+kk)

2. Z gold boosterami: idziesz na harpie odpalasz booster i zabijasz harpie po kolei (za jedną harpie będzie około 4kk).

Ja kupiłem 100 gb za 200kk (200 cash - 1:1) i po zabiciu 100 harpii miałem 400kk :) czyli o 200kk do przodu :D

Opublikowano

co do zarobku i coinsow , to najlepiej zrobić cienia na 100-101 lv bloka mu dać 100 % , z haste 2 i kulka +17 leci do tombu i bije aoe z dusz ( ktorych nie potrzeba więc :D )

no i podam sposób na darmowe platyny exp te początkowe :P starsi gracze pewnie to znają :P

kupujemy eq te za 0 gold tak zeby miec 100/100 miejsc w plecaku , gdy odbierzemy platynke wypadnie ona na ziemie i mozemy zebrac druga postacia :)

21bn1va.jpg

I see the children in the rain like the parade before the pain
I see the love, I see the hate, I see this world that we can make

Opublikowano

cienia zrób aby do zarobku/ dropu coin-ów :P każdą postacią się szybko expi :) walniesz sobie blysk 2 i jedziesz stunem ciągle :D

21bn1va.jpg

Opublikowano

a no gra ,

mój nick : DarkenRahl , cień aktualnie 174 lv

21bn1va.jpg

Opublikowano

Ten TuT jest niekompletny. Gdzie informacja o tym skąd wziąć biżuterię (acc)? Gdzie informacja o coinsach, które się zbiera i po coś one są. Uzupełnij. ;)

Opublikowano

Ten TuT jest niekompletny. Gdzie informacja o tym skąd wziąć biżuterię (acc)? Gdzie informacja o coinsach, które się zbiera i po coś one są. Uzupełnij. ;)

Ceny za acc są różne od 100kk do 600, przynajmniej tyle widziałem. Za zdobycie tych 600 jest skrzynka i z tego na jakieś 95 % leci ACC. Osobiście nie polecam tego w ogóle zbierać. Sam tam gram i nic to nie daje, ludzie maja powyżej 20k ataku i troszkę uników czy celności nie pomoże. Tytan, 27k ataku, 780k hp i w ciągu 5 sekund ktoś inny jest w stanie mnie zabić, to jest najbardziej śmieszne. A zabawa na arenie i na spotach super :P

Opublikowano

hm zbierać się opłaca bo ludzie kupują , ja tego wbijajac 170=175 zebrałem prawie 1500 ;o więc jak sprzedac to kasy jest a kasa na co ? na platynkę 300% :P

21bn1va.jpg

Opublikowano

Platynki można mieć "lewym" sposobem tylko niech ktoś się pofatyguje to ogarniemy. ;D

tak tak ja juz sie do tego zgłosiłem także wypad napaleńce

Processor: Intel Core i7-3960X 16 GB RAM

Grafika: Gigabyte ATI Radeon HD7950 3GB DDR5

Karta dzwiękowa : Creative Sound Blaster Recon3D Fatal1ty champion

Dysk: 3 TB + dodatkowy 1 TB + zewnętrzny 500GB :3

Happy-Forever-Alone-Guy-Meme-Face-Blank-Template-340x200.jpg

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...