Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Yorick

Raen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od kiedy riven kontruje yoricka ?????

Chyba że zawsze grałem z rivenm które pierwszy raz tą postacią grały ...

Rivenem idzie dać kontre, ale jeżeli jest ogarnięty yorick to i tak na nic to się zda, ale zawsze stun(W) + E/Q .

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Irelia.

Dzis gralem 3 rankedy vs irelia ja yorick i wiesz ,co yorickiem wygralem.

A do tematu ,to z riven nigdy nie gralem wiec nie powiem. Ale z Lee sinem nie am szans nigdy w zyciu ,lee byl w jungle a ja solo top. ja mialem pol hp a on full byl jeden lev roznicy i ja jakos wygralem 1 v 1. Wiec dla mnie lee to nie kontra do yoricka

kxAyLut.png

Opublikowano

Może Mordekaiser :P?

Ostatnio grając mordą zjadłem yoricka na topie,jednak dopiero na 5/6lvl.Ogólnie yorick ma zajebisty harras i może sie leczyć,jeden z lepszych soio toperów.

Opublikowano

też kiedyś morde mnie zownił jak grałem yorickiem. Nie wiem na ile to wynik mojej nieudolności a na ile rzeczywistego kontrowania alee... skoro inni to potwierdzaja to ja tez powiem że morde kontruje yoricka.

Ps. podobno jeszcze nasus go kontruje (last hittuje jego ghule xD)

Zamykam temat, bo autor nie trzyma poziomu.

....

Polityka forum zakazuję nam zamykać tematy, tylko dlatego, że są na niskim poziomie.

I lold.
Opublikowano

tak czytam i myśle wtf ...

ludzie na yoricka kontrą jest chowanie się w krzaki i gankowanie a tak na linie ogarniętego yoricka cięzko zabić , ja grając yorickiem nie spotkałem się aby ktoś mial nademna przewage nie wliczajac ganków

ogólnie jeśli chodzi o postacie , trundle , morda i ewentualnie garen

to co podawaliście jak cho , lee sin , rene wtf ...

NJxbd4x.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...