Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Lagi przy strzale warrocka

WarRocKkK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja w temacie mam lagi podczas strzałów WarRocka dodam że miałem wcześniej warrocka z 2 lata temu ale mialem tak tylko gdy użwalem wspomoagaczy np siorsy {hacki}

moj sprzet jezeli bo sie to przydało:

intel? Celeron? CPU 2.53 GHz

karta:

RADEON 9600 XT Bravo

nwm jak cos jeszcze wam sie przyda posac aa i jeszcze 1 gb neta router malo ale nie mialem tak w zadnych grach !

SORRY ZA BLEDY LIKE ZA POMOC

ja w temacie mam lagi podczas strzałów WarRocka dodam że miałem wcześniej warrocka z 2 lata temu ale mialem tak tylko gdy użwalem wspomoagaczy np siorsy {hacki}

moj sprzet jezeli bo sie to przydało:

intel? Celeron? CPU 2.53 GHz

karta:

RADEON 9600 XT Bravo

nwm jak cos jeszcze wam sie przyda posac aa i jeszcze 1 gb neta router malo ale nie mialem tak w zadnych grach !

SORRY ZA BLEDY LIKE ZA POMOC

Opublikowano

Spróbuj może zmniejszyć efekty na MEDIUM. Ponadto zobacz czy masz powyłączane zbędne programy podczas rozgrywki ( gg, aktualizacje automatyczne itd. ) Te programy możesz zobaczyć jak włączysz mendżera zadań i dasz zakładkę "procesy".

2070d6e5f8b5c.png

By Cristiano.

Opublikowano

jak wspomnialem cala gra chodzi bardzo plynniutko tylko te strzały tak kratkuja procesy sa wylonczone grafa jest na mind i wszystko off

Opublikowano

Zmniejsz ustawienia graficzne, zrób wszystko żeby jak najbardziej odciążyć kompa.

Możesz użyć GameBooster'a.

W Menedżerze Urządzeń w procesach, po odpaleniu WR możesz zmienić na wysoki

1357577137-U262310.png

Opublikowano

Zmniejsz ustawienia graficzne i wyłącz anty wirusa może pomorze . I jak masz włączone nie potrzebne programy to je wyłącz . A jak nie to morze coś ci net haczy ja tak miałem ;)

1377531174-U173186.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...