Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM]Co to za błąd?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie.. co to za błąd?

82692543787190928915.png

jbc. pliki taki_niesmialy + gotowce rykox v2

5 like za pomoc.

@dodano zdjęcie

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡* ٩(͡๏̮͡๏)۶

Opublikowano

pomoze ktos?

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡* ٩(͡๏̮͡๏)۶

Opublikowano

pomoze mi ktos jakis doswiadczony uzytkownik w tym?

//Nie pisz posta pod własnym postem. Tematy odświeżamy po upływie 24h.

Opublikowano

sprawdź quest move_ring.quest , zobacz tez czy w sysser z ch1 nie ma błędu dotyczącego tego.

być moze wgrałeś quest ten i masz go tez w object quest/object/80001 - nie wiem jaka dokładna sciezka na tych plikach dlatego zaczynam od "quest"

350x19.png
Opublikowano

Na grzebałeś coś w quest/object . Próbowałeś usuwać ręcznie questy właśnie z stamtąd ?

Opublikowano

tak, probowalem usuwac questy z /quest i sh make dawalem

Opublikowano

Wgrywałem 2-3 questy bodajże, potem je usunełem i sh make dałem..i reboot. potem loguje sie, /start i ten blad sie pokazuje...

jak go usunac?

Opublikowano

Przywróć stare ''Quest'' albo po prostu wgraj tamte Questy .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...