Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ImpossibleCraft [Survival+Frakcje] [1.2.5] [20slotów] [Dedyk] Zapraszam[24/7] [No-Premium]

Pyrekman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Diamond_%28Gem%29.pngImpoSSibleCraftDiamond_%28Gem%29.png

1-561021-350x20-171717-303030-000000-FFFFFF.png

1337425554-U363900.png

de2zjo.gifAdres IP: s12.mineserv.eu:46527

de2zjo.gifTyp Serwera: Survival

de2zjo.gifPotwory: Tak

de2zjo.gifZwierzeta: Tak

de2zjo.gifPvP: Nie

de2zjo.gifPremium: Nie

de2zjo.gifSloty: 20

de2zjo.gifBiala Lista: Nie

de2zjo.gifNether: Tak

de2zjo.gifStatus: buddy_online.gif

1337425569-U363900.png

Multivers, GagicCarpet, Essensial, Frakcje, TreeAssist, mcMMO, xauto, nolag, nocheat

1337425578-U363900.png

HeadAdmin: Pyrek

Opublikowano

Nie ma pluginu nocheat czyli wbije ktos i serwera nie bedzie poza tym serwer juz stoi z 1/2tygodnie wiec nie ma co probowac wbic na wyzyny

Refresh co 24 tak a propo

Opublikowano

Serwer jest do dupy wedlug mnie zepsuty spawn ,Admin jest wulgarny i nie umie orto " z tad " Dziś napisałem mu rano ,że serw to nie wypał ,a przed chwilą napisałem oddaj itemy ,bonie umial ogarnac spawna ,usuwal sie;) JEden Admin chcial mnie zbanowac ,za to ze sa lagi i skakalem po drzewach :O Serwa nie polecam ,punkty macie wyzej dla mnie to jeden wielki nie wypal.

@EDIT i dostalem bana za pisanie powod bana " wkurwiasz mnie od rana wypad nie chce tu takih graczy jak ty " Widzicie admin wulgarny jedna wielka do dupy administracja

kxAyLut.png

Opublikowano

Również nie polecam, Pyrka znam dość długo i wiem, że on nie ma głowy do czegoś takiego, a co do kupna VIP to z takimi opiniami jak tu to pewnie 90% servera będzie chciało ci kupić tego VIP'a jak server po tych 30 dniach będzie off bo cię nie staćna comiesięczne opłacanie servera. NIE POLECAM!!! NIE TRAĆ CZASU NA TAKI ZRYTY SERVER!!!

MPC Hejter Team Leader

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...