Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dropienie broni na 30lvl .

ExClusiVe.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam .

Gdzie na 31lvl (body, fms sr13% kd potwora+3, lwia +5, żelak +6) mogę dropić bronie na 30lvl ?

Ezoty ? Czy co ? :P

Czy lepiej zrobić dropek 18-20lvl i w m3 expić ?

Pozdrawiam, daje + .

Opublikowano

Ribki pieknie dropia na 33lvlu. Co do reszty wdg mnie sie nie opyla, bo np na bestach w dolinie i m2 zazwyczaj ktos na nich poluje, a spotow ezo jest od kitu :)

1364672805-U250359.png

Opublikowano

mozesz tez probowac dropic na pustyni zludzi skorpionow bronie dla szamana. Ja pamietam, ze tak dropilem na 30+ , grajac szamanem i nie mialem nawet broni na 30 lvl wtedy.

4166086824bcdebc547729.png

Jesli pomogłem, daj 'Lubię to!'.

Opublikowano

Najlepiej 2xdrop i dajesz na besty, moim zdaniem najbardziej opłacalny zarobek , ale też trzeba w nocy bo w dzień za duży tłok jest. Ewentualnie idź na ezo ale ja nie polecam , słabo dropi i się tam lv wbija ;]

Zostaw lajka ;)

Opublikowano

Hmm, temat zbędny ponieważ, znasz każdy z sposobów, a ludzi odpowiedzą to co sądzą. Czyli każdy co innego. Ja tam polecam besty w dolinie, bo z ribami nigdy szczęścia nie miałem. Tyle z mojej strony

Legenda
Opublikowano

Na twoim poziomie to ezoty i próbować dropnąć riba albo do M2 na besty i może Ci się poszczęści i wyleci fms lub jelonek

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Tak jak mówią koledzy wyżej. Zakup jeszcze 2x drop i będzie cudownie, uwierz!

chadapng_rsxanaw.png

"Jak pewnie wiesz nie przyszedłem tu by przegrać,

Poczekaj brat na puentę niech runda się rozegra!"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...