Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] Nie mogę połączyć się z serwerem.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Pobrałem pliki serwerowe by taki_niesmialy i wszystko się łączy FTP i mysql, ale nie mogę się zalogować wpiszę login i hasło (te dobre) zostaniesz połączony z serwerem... Wpisałem coś w stylu asdasd hasło sdadasd i też zostaniesz połączony z serwerem. co jest nie tak skoro wszystko się łączy a to nie. Z góry dzięki.

6fc086389b796c47.jpg
Siedzę na mpc gdy jest czas, dzięki temu dużo się od was uczę dzięki!!

Opublikowano

no właśnie tak rozejrzałem się po google i też tak jakoś pomyślałem o pong i okazało się że może być od tego, jak zrobię to dam znać. Yyy A wg pong w serwerze czy w grze? I u was pisze że trzeba je rozkodować gdzie indziej że notatnikiem plik bin otworzyć, nic nie rozumiem już. Poradź coś.

@edit

a pong to czasem: byltakiniesmialy zamiast by1takiniesmialy

6fc086389b796c47.jpg

Opublikowano

sory bo źle ci napisałem, trochę ciulowa czcionka jest tu i am być by(jeden)takiniesmialy czy by(L(małe))takiniesmialy

mam program już do zmiany pongu, wkleiłem pong z tematu taki_niesmialy i wyszło mi 1 -_-, no normalnie magia, jakby zwykłego nie mogli zostawić -_-

@edit

Ten program był z metin2modem, to wziąłem dwa razy wypakowałem i tak:

Włączyłem obydwa w jednym usunąłem wszystkie serwery i dałem kalimdor wszystkie dane wziąłem z tego drugiego. Włączam moda, kanały są jako NORM, chcę się zalogować i piszę zostaniesz połączony z serwerem. Czyżby ten program nie działał i nie było już żadnego sposobu na zmianę pongu? Bo jak otwieram notepad++ plik exe albo metin2client.bin albo metin2.bin to tam niema pongów. Pomóżcie PLS

6fc086389b796c47.jpg

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ja osobiście mam taki sam problem lecz pongi mi się zgadzają a na serwa jak nie mogłem tak nie mogę się zalogować ;/ prosiłbym o pomoc w tej sprawie bo nie wiem już gdzie mam szukać :(

Opublikowano

Już problem rozwiązany okazało się ze źle zrobiłem że do pliku metin2.bin dopisałem końcówkę bin kiedy była nie widoczna i dlatego też nie mogłem się połączyć z serwerem ;/ ale już wszystko gra ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...