Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem, pomóżcie

Pomidoreq44

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, sciagalem rappelz juz kilka razy, z różnych źródeł, reinstalowałem i dalej po kliknięciu START po patchowaniu, wyskakuje mi ten błąd:

bladcq.png

co mam zrobić? ;\

Z góry dzieki za pomoc... xD

Wisła Kraków

Lechia Gdańsk

Śląsk Wrocław

Unia Tarnów

Opublikowano

mój kolega też miał taki problem, że instalował kilka razy i rappelz mu się nie włączał, więc zrobił formata i wtedy mu poszło :)

Opublikowano

mój kolega też miał taki problem, że instalował kilka razy i rappelz mu się nie włączał, więc zrobił formata i wtedy mu poszło :)

Mam za dużo waznych plikow na dysku i nie chce mi sie tego zgrywać... pomoże ktoś? -.-

Wisła Kraków

Lechia Gdańsk

Śląsk Wrocław

Unia Tarnów

Opublikowano

No skoro masz rozwiązanie problemu, a nie chce Ci się tego robić no to o czym my mówimy?

Spróbuj jeszcze ze sterownikami , z aktualizacją Internet explorer.

Opublikowano

No skoro masz rozwiązanie problemu, a nie chce Ci się tego robić no to o czym my mówimy?

Spróbuj jeszcze ze sterownikami , z aktualizacją Internet explorer.

format to gówno a nie rozwiązanie, bo gdybym chciał go zrobić to bym tego tematu nie zakładał. Sprawdze z tymi sterownikami i internetem explorer i dam znać.

@edit

dalej nic...

Wisła Kraków

Lechia Gdańsk

Śląsk Wrocław

Unia Tarnów

Opublikowano

format to gówno a nie rozwiązanie, bo gdybym chciał go zrobić to bym tego tematu nie zakładał. Sprawdze z tymi sterownikami i internetem explorer i dam znać.

@edit

dalej nic...

Zrob to co ci kaze ten komunikat, wyslij potrzebne pliki do supportu i to naprawia ...

61093c6efb.png

Opublikowano

Zrob to co ci kaze ten komunikat, wyslij potrzebne pliki do supportu i to naprawia ...

Prosze, nie wypowiadaj sie jak gówno sie znasz.

@do mądrych ludzi

Podczas kolejnej reinstalacji klienta zauważyłem, że gdy uruchamia mi sie launcher, sciąga mi sie tylko jeden pliczek i trwa to tylko 5 sekund, przecież powinna mi sie sciągać aktualizacja, co trwa o wiele dłużej? Może na tym polega problem? ;s

Wisła Kraków

Lechia Gdańsk

Śląsk Wrocław

Unia Tarnów

Opublikowano

To powinno rozwiązać problem.

http://www.mpcforum.pl/topic/583090-manual-patch-rozwiazanie-problemow-z-patchowaniem/

Opublikowano

To powinno rozwiązać problem.

http://www.mpcforum.pl/topic/583090-manual-patch-rozwiazanie-problemow-z-patchowaniem/

Mógłbyś mi zuploadowac na jakiś inny server? Bo z żadnego nie moge pobrać :( I czy te aktualizacje są aktualne na 17.06? :P Bo widze, że posta pisałeś w marcu. Z góry dzieki za pomoc.

Wisła Kraków

Lechia Gdańsk

Śląsk Wrocław

Unia Tarnów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...