Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Black Ops czy Left4Dead 2 - co lepsze pod względem Zombie ?

Crasher001

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak dla mnie lepsze jest Black OPS : fajne bronie twardy survival ...

Left 4 Dead grałem trochę i mi się nie podoba te ataki zombi i wogle nie wciągnęło mnie tą ..

Opublikowano

Jak można porównać Left 4 Dead 2 z Black Ops pod względem zombie?! Oczywiście, że Left 4 Dead 2 lepsze.

Zachęcam Was do wpłacania dużych sum na mojego paypal`a.

Opublikowano

według mnie BO =) polecam, sam gram w zombie na BO, zajebiscie sie z kumplami we 4 gra.. ^^

//nieregulaminowa sygnatura
//BR3ND

Opublikowano

Hmm... :)

Podobno BO to takie wstępne Zombie, nie jest dopracowane do końca - właściwie to BO2 ma być już tym prawdziwym trybem - chodzi mi, że ma być polepszone np. max 8 graczy, większe mapy itp.

L4D2 - Kto gra to by mi powiedział dwie bardzo istotne dla mnie rzeczy.

1. Czy tam jest tryb serwerów - masz listę, wchodzisz i grasz czy raczej jakiś COP gdzie musisz zaprosić kogoś do gry. Ogólnie mówiąc czy można grać "samemu" z nieznajomymi, ponieważ puki co nikt z moich znajomych nie ma, bądź już nie gra w L4D2 - na Steamie tak samo, posiadają 4 osoby, ale skończyli jakiś czas temu. :)

2. Czy jest jeszcze z kim grać ? Jeśli ktoś posiada tą grę to proszę o odpowiedź, bo nie chcę kupić tego tytułu i w przypadku serwerów ma wiać nudą...

Czekam na odpowiedzi. :)

E9mwj60.png
Opublikowano

Podobno BO to takie wstępne Zombie, nie jest dopracowane do końca - właściwie to BO2 ma być już tym prawdziwym trybem - chodzi mi, że ma być polepszone np. max 8 graczy, większe mapy itp.

1. Czy tam jest tryb serwerów - masz listę, wchodzisz i grasz czy raczej jakiś COP gdzie musisz zaprosić kogoś do gry. Ogólnie mówiąc czy można grać "samemu" z nieznajomymi, ponieważ puki co nikt z moich znajomych nie ma, bądź już nie gra w L4D2 - na Steamie tak samo, posiadają 4 osoby, ale skończyli jakiś czas temu. :)

2. Czy jest jeszcze z kim grać ? Jeśli ktoś posiada tą grę to proszę o odpowiedź, bo nie chcę kupić tego tytułu i w przypadku serwerów ma wiać nudą...

najlepiej to nie kupuj BO ani L4D2.. czekaj na BO2 =) jeżeli nie chcesz bo2, kup bo, l4d2 nie polecam.. szybko się nudzi.. sam tego doznałem.. mam l4d2 i bo ... lecz więcej czasu gram w BO, bo jest wiecej rozrywki

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡* ٩(͡๏̮͡๏)۶

Opublikowano

L2D to jest rozpierducha totalna jak można porównywać BO z L2D -,-

W BO grałem kilka razy ale nie przypadł mi do gustu L2D spoko ale musisz grać z kolegami przez mikro bo samemu 0 zabawy :)

logo1.png
Opublikowano

Jeżeli do samego zombie to L2D bo ile mozna grać w zombie jak byś bezprzerwy grał w samo zombie to by ci sie znudziło, ja osobiście gram w BLACK OPSA i tak Pierwsze dobijam lvl na multi, później gram "GRA O KASE" takie fajne tryby to są, i na koncu zombie cala zabawa to ok. 3 godziny dziennie i koncze granie ide zagrać w piłkę tak więc zombie w BLACK OPS TO ZABAWA na max 1h dziennie chyba ze grasz z kolegami na 1 konsoli to zabawa super mozna grac i grac ^__^

RMCF

Opublikowano

1 . Tak , masz przeglądarkę serwerów. Więc możesz grać ty + reszta nieznajomych ( w dodatku trafiają się serwery z różnymi modami , niektóre są naprawdę fajne) Aby otworzyć przeglądarkę serwerów musisz wejść w opcje i włączyć tam konsolę , później w konsoli wpisać openserverbrowser , albo serverbrowser (nie pamiętam)

2. Wciąż dużo ludzi w to gra . Z internetu możesz ściągać nowe kampanie ( poczytaj na tym forum w dziale l4d2) dzięki czemu gra się nie nudzi.

W moich kręgach już wielu odpadło !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...