Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jakie auto

mariogtpl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem że było pełno takich tematów ale dużo się pozmieniało więc pytam. Jakie auto z t3 polecacie za boossty mam 3600 boostow do wydania. Mam 45 lvl

Opublikowano

Polecam Lotusa Evorę i L'ghini Murcielago, jest jeszcze (chyba) 40 procentowa zniżka na wszystkie wozy w T3, radzę wziąć Evorę, bo w przyszłym tygodniu ma zostać wycofana z gry i już więcej nie będzie można jej kupić :<

Opublikowano

A mógłbyś wymienić wady i zalety tych aut? Myślę nad astonem martinem tą wersją policyjną, każe auto jest słabsze od mojego ale o to się nie martwię bo włożę części i mogą być lepsze

Opublikowano

Ogólnie Evora i Murcielago są dwoma najlepszymi wozami w grze i są bardzo porównywalne, oba znakomicie się prowadzą i mają świetne osiągi, wybierz po prostu ten, który bardziej ci się podoba.

Opublikowano

Cholera - macie SubForum z ocenami i opiniami to zakładajcie tam tematy a nie tu bo zacznę walić warnami.

@Topic:

To tak - kolega Flinn dobrze mówi - Murci i Evora to dwa naj. wozy w grze więc polecam oba te wozy.Są dosyć porównywalne,mają dobrą sterowności i bdb osiągi.Aston Martin też jest dobry - sam go mam i jestem zadowolony lecz Evora i Murci są od niego lepsze.Polecam też BMW M3 GTS w wersji policyjnej,które też jest bardzo dobre i dobrze się sprawuje.Dobrym wyborem jest również Porsche 911 GT3 RS.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

Rzeczywiście Evora i Murcielago dwa najlepsze wozy w grze. Z evorą taki problem, że bardzo lekka i trzeba się przyzwyczaić, lecz jak opanujesz autko to pozostaje tylko zrywac asfalt :D Czym więcej niestety wycofują evore z gry, a dla mnie jest jednak ciut ciut lepsza od murcielago, które i tak możesz sobie kupić na 50lvl za 2,5 mln IGC ;p Niezależnie od tego co kupisz nie będziesz zawiedziony :)

DARKVENOM22.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...