Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Build] Ezreal

Raen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie poszukuję dobrego buildu na postać Ezreal. Wydaje mi się, że lepszy będzie AD niż AP no ale zobaczymy. ( Nazwy obojętnie czy po angielsku/polsku )

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Hm.. Ja zaczynam z Doranem / Butki. Następnie Kupuję Sheena -> Łza -> Berserki. Później robię IE. Następnie staram dokończyć się Manamune. Następnie kończę Triniti. Potem Blood i Black Cleaver.

he?

Opublikowano

A ja robię tak - Doran - Berserkery - Trójca - Krwiopijec - Hextech - Lodowy Młot - Guinsoo . Taka hybryda ale bardzo dobra bo masz około 2500 hp i ładny dmg :)

Uwaga Spoiler Tylko +18 !!!

Zboczuch ^^

Opublikowano

Najlepszy build na eza

Berserkery -> 2-3 doran blade -> Trinity Force zaczynajac od PHAGE, Infinity Edge, Last Whisper, Guardian Angel, Bloodthrister

bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni.

Opublikowano

A co powiecie na Berserki -> Frozzen Mellet -> Nashor Tooth -> Bloodthrister -> Hextech gunblade -> Trinity Force? Ew. za jakiś item jeszcze Guinsoo i nie wiem czy by się sprawdziło Atma

E6c9g1v.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...