Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] EasyMetin2

adamokonor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż mam problem z EM2 gdy załączam (po wczorajszej aktualizacji pojawił się problem) EM2 to i daje "Start nowa gra" to wyskoczyło okienko "program nie moze znaleść pliku metin2.client.bin ... " dałem na dobrego dobrze zaktualizowany na 100% działa tylko, że bez kamera jest i bez obejścia HS ale mówia, że to nic nie szkodzi . Gdy już znajde dobry plik metin2client.bin to wyskakuje "ta wersja gry nie jest obsługiwana przez EM2, aktualizacja może rozwiązać ten problem " OK ! metka zaktualizowałem i EM2 pisze, że najnowsza wersła i dalej to samo !!

Prosze o pomoc !

Dziękuje z góry daje ++ Lubie to !!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Witam otóż mam problem z EM2 gdy załączam (po wczorajszej aktualizacji pojawił się problem) EM2 to i daje "Start nowa gra" to wyskoczyło okienko "program nie moze znaleść pliku metin2.client.bin ... " dałem na dobrego dobrze zaktualizowany na 100% działa tylko, że bez kamera jest i bez obejścia HS ale mówia, że to nic nie szkodzi . Gdy już znajde dobry plik metin2client.bin to wyskakuje "ta wersja gry nie jest obsługiwana przez EM2, aktualizacja może rozwiązać ten problem " OK ! metka zaktualizowałem i EM2 pisze, że najnowsza wersła i dalej to samo !!

Prosze o pomoc !

Dziękuje z góry daje ++ Lubie to !!!!!!!!!!!!!

Moze trzeba poczekać aż zaktualizują EM2?

kirito_signature_final_by_trayylolz-d6jp

Uczeń
Opublikowano

tak jak UP, zaden bot teraz nie smiga poniewaz jest nowy, mocniejszy HS, musisz czekac do nastepnej aktualizacji EasyMetin, tyle. Licze na lajka ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...