Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] CO-OP missions

Xerox94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie pytanie o te misje .

Wiec tak : Gdy robie te misje i wygrywam z teamem , to za pierwszym razem dostalem pike bomb na 14 dni na misji BG:BeginZ Extreme i czy jak wejde tam znowu , jest szansa ze cos dostane na 14 dni czy tylko na 1 dzien bo pozniej zrobilem znowu i dostalem jakiegos Zombata :D , a nastepnie wygralem , Death Valley Extreme i dostalek Kiri na 14 dni i jak wygram znowu to dostane tez cos tylko na 1 dzien ?

I taknie nagrody sa tylko za przejscie trybu extreme czy rowniez za np. Easy , normal ?

Czy jak to dziala ? Nie moge tego znalezc zabardzo na forach ;/

Dziekuej za odpowiedzi ;]

Nowicjusz
Opublikowano

http://scr.hu/2m2/wvulk

Najlepsze nagrody są ofc za extreme

Szanse na wygranie są niskie i wszystko jest losowe

Mam 3x blue zonda bat na perma i perm barbatosa a i tak wygrywam czasami blue zonda bat albo barbatosa na jakiś czas

Na screenie tego nie ma ale za wygranie bg extreme możesz dostać 700-1500 exp i 1-3k euro

Nagrody za easy/normal są gówniane jak 100-500 euro czy granaty na 1d

Opublikowano

aha dobrze , dziekuje jeszcze takie osobne pytanie co do supply poinsow za kazde zdobycie 100% supply pointsow jest kasa , ale czy co kazde wbicie 100% potrzeba pozniej co raz wiecej tych punktow czy cigle trzeba tyle samo do 100% ? Mam nadzieje ze zrozumiecie co mam na mysli ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...