Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Co lepsze ?

GhostPlayer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zdecydowanie KW-1

+ Dobre nawet b. dobre działo

+ Dobre zarobki nawet;P

+ Dobry pancerz

+ Jako że to rusek to kąty

- Wolny

- Mało mobilny

:) tyle odemnie

Pomogłem? ;) Daj like :)

Opublikowano

A po czym poznać, że czołgiem dobrze się zarabia ? Z czego lecą najwięcej te punkty doświadczenia ? Trochę dziwne jest to, żę wszyscy piszą na tym forum, że kw jest taki dobry, a spojrzeć w szczegóły dot pojazdu, pisze, że lepszy jest T1 .

Siema, z tej strony Qucheer. ;)

Opublikowano

Punkty expa - są zawsze równe I tierem można zarobić więcej niż X expa dostajemy za zadawanie DMG, wykrywanie wrogów idp. Kille się nie liczą. Można poznać po zarobkach kredytów wliczając Ammo i naprawe

Pomogłem? ;) Daj like :)

Opublikowano

Kw-1 cały czas wrzuca mnie do nupków co maja 1-4 tier i z takich bitw wracam z 4-5 rozwalonymi, przyworząc 25-35k i 1000 doświadczenia. Nawet jak wrzuci do większych tierów to coś rozwalisz. M4 grałem ale nie lubie medów. A t1 po ulepszeniu na maxa dorównuje kw-1. Na elitarnym sporo można nim zarobić. Moim zdaniem najlepsze kw-1.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Zdecydowanie kw-1 w duzej mierze wrzuca cie na gore tabeli czolg z dobrym działem odpowiednie skontowanie pancerza dostarcza frajdy gdy strzelaja w cb i nic nie wchodzi :)

Tani w utrzymaniu no i niezle zarabia

Przerwa w grze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...