Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Sugestia][Dział]Via www Hero Zero

K4P3C

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elko.

Hero zero game jest to gra stworzona przez twórców sf.

Boty na Niemieckie serwery są.Na serwery Polskie nie ma,ale są do zrobienia :P

W grze jest cos takiego jak złoto i oponki.Oponki to odpowiednik grzybów w sf.Mozna je kupic za zl,ale dropia z misji i pojedynkow.

Sa 2 serwery Polskie.Serwer 2 wystartowal 06.06.2012 roku.Gra jest ciekawa i cieszy sie ogromna popularnoscia.

Na kazdy dzien mamy po 100 energii,która daje nam mozliwosc robienia zadan.Jezeli skonczy nam sie energia nie mozemy robic zadan.Są tam również zadania nadzwyczajne,cos takiego jak lochy w sf.Takie zadanie nie zabieraja energii ,ale sa trudne.Mozna je wykonywac co godzine ,a 1 zadanie mozemy odblokowac od 25 poziomu z misji.

To nie koniec!

Jezeli w 1 dzien zrobimy to wszystko to mozemy jescze potrenować!Na kazdy dzien mamy 10 jednostek treningowych.Trenujemy wybrana ceche.(Siła,kondycja,inteligencja,intuicja.)1 jednostka treningowa=1 pkt. 3 pkt=+5 wybranej cechy.

Gram od tygodnia z nudów i gra moze byc.

To tyle :)

"Pewność wypisaną mam na twarzy"

Opublikowano

Był już taki temat i to nie dawno , jestem na NIE ponieważ nie ma do tej gry Cheatów i że ty grasz to nie znaczy że od razu mają wrzucać to .

Gram w :

Battlefield Heroes , Battlefield Play4Free , Minecraft

Pomogłem? Daj Plusa :)

Opublikowano

@up

Nie chodzi o to ,ze w ja gram... Do tej gry są do zrobienia boty. W szejku tez nie ma cheatow a dzial jest... -.-

"Pewność wypisaną mam na twarzy"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...