Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[build] Teemo, kathrus, lee sin, nocturne, shacko, kennen, draven, ezrael

GoldenUser

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W teamo na low lvl lecisz w moc ataku i jego prędkość.Czyli

1.Nagolenniki berserkera

2.Ostrze nie nieskończoności

3.Widmowy tancerz

4.Coś to hp lub pancerz

Na rankingowych polecane, chyba że przeciwko papka (oczywiście nie zaszkodzi troche dmg i szybkości ataku)

Opublikowano

Pewnie, że jest lepszy pod ap.

DORAN>BERKI>WITS END/MALADY>NASHOOR TOOTH>RABADON/HEXTECH/WOTA>FROZEN MALLET.

Wal na pw, odnośnie tych buildów na te postacie.

Zresztą wchodzisz na stonkę:

http://solomid.net/ wpisujesz w wyszukiwarce nazwe bohatera no i masz kilkadziesiąt buildów. Wybieraj te co mają najwięcej likes ratio.

sygnampckopia_zps11d86fac.jpg

Opublikowano

Teemo po ad sie nie oplaca robic... ap/as najlepiej

Co do kennena opisze Ci go bo jest z tych postaci moim ulubionym

-buty 3 poty

-hextech revolver

-soccerki

-pasek na hp z rylaia na survi

-konczysz wota

-klepsydra

-konczysz rylaia

-rabadon

:)

Opublikowano

Jebłem, Teemo ap to już gówno jest, only offtank na solo topa, lub bot ad carry, chociaż słaby.

solo; berserki / merkury / tabi, latarnia, wits end, frozen m, madredy, ga

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

berserki na teemo? spadłem z krzesła i ledwo się podniosłem.tak samo sorcerki i gunblade ... only solo top (!) na inne linie imo są inne ,lepsze champy ,choć ten jest wielofunkcyjny (AP , AD w/ range czyli ad carry , solo top offtank lub damager ze średnim survi)

build:

Buty i 3 poty / Cloth i 5 Potów > Merce > Latarnia > Warmog/BT/FM/ Od razu atmog > BT/Warmog/FM (jeśli wybraliśmy atmoga to nie kupujemy stąd nic ) > Maw of Malmortius / Wit's End > GA > Atma zamiast latarki

Taki build zapewnia nam AD,HP z atmoga ,AS, Armor i MR czyli to ,co potrzebne pod DPS Solo Top

Spelle to Teleport/Ignite/Exhaust/Heal i Flash / Ghost ( Ghost mamy na W ale można wziąc jako ss. )

Runy standardowe pod solo top:

Seale - Armor Flat

Marki - Arm. Pene.

Glyphy - Mr / lvl

Quinty. - AD Flat

Masterki 21/9 polecam

NIE ZNAM POLSKICH NAZW ;C

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

Radziłbym pod Ad , dla mnie fajniejszy :

Berki

Phantom

Blodthirster

infinity

Phantom

Blood ;D

Nie graj by wygrać...

Graj by stać się lepszym .

Opublikowano

Oczywiście, dla teemo best jest build na solotopa pod offtanka. Zrobił go bodajże RainMan. Berserki > Latarnia > Frozen Malet > Madreds Bloodrazor> GA i sytuacyjnie. Pod Ezreala, Shaco i Dravena ja robię standardowo AD. butki + coś do dmg, phantom dancer i reszte lecę co mi potrzeba. Nocturne i lee sin pod offtanki: Malet/Warmog + atma. Coś pod ad i reszta survi. Karthus : łezka, roa, archangel, rabadon, zhonya albo coś...

o8bh2s.jpg
Opublikowano

Teemo offtanka ? No chyba Cię poje... Teemo jest postacią pod AS (Attack speed), ad lub ad+as

Nie graj by wygrać...

Opublikowano

Teemo offtanka ? No chyba Cię poje... Teemo jest postacią pod AS (Attack speed), ad lub ad+as

A potem padasz w kilka sekund, bo jesteś łatwym targetem w tf'ie. ;) Nie wypowiadaj się, jeżeli grasz tylko na botach, l0l.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

Teemo jest postacią pod AS (Attack speed), ad lub ad+as

Można go robić pod ad i ap, więc nie gadaj głupot. Pod AP truję pół hp i prawie całe hp z grzyba ciągnie ..

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Żaden tank nie ma szans z buildem od RainMana. :) Pozdrawiam także jak ktoś próbuje Ci uciec. Sfeedowany AP może pociagnąć całe hp z jednego grzyba, ale co z tego jak w TF się nie przyda... (Jedynie ad carry oślepić)

o8bh2s.jpg
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

A potem padasz w kilka sekund, bo jesteś łatwym targetem w tf'ie. ;) Nie wypowiadaj się, jeżeli grasz tylko na botach, l0l.

Ja na botach ? Ja gram only pvp , a teemo pod offtanka to gówno za przeproszeniem , Wiesz nie moja wina , że jak ty go robisz pod as+ad/ ad to padasz ; ) Ja nie mam problemów z padaniem , wystarczy umieć grać ; ) Ja w porównaniu nie padam do Cb na pvp z moim buildem . As+Ad / Ad / Najlepszy . Dobry do robienia first blooda .

Nie graj by wygrać...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...