Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepszy server w metin2PL

aray19

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaki server jest według Was drodzy gracze najlepszy? Co do cen, jak i również eventów ; )

Nagroda like & piątka.

Opublikowano

SOLAR NIE ! 1 - ceny urasna i to w szybkim czasie , 2- gracze full is , 3- serwer sie rozpadnie jak kazdy inny powyzej dajmy na to s24 jak kwitl zyciem teraz pustka .

Polecal bym pierwsze serwery : s1,s2,s3 -przecietni gracze , serwery zawsze trzymaja sie jak sie trzymaly i tak bedzie zawsze ;)

e6f347deb9b7f.jpg
Opublikowano

Wybor jest maly, albo jeden z pierwszych albo jeden z ostatnich. Ja osobiscie gram na kirian i nie jest zle ale malo ludzi gra. Do czasu polaczenia serwerow na inny bym sie nie pchal :)

1364672805-U250359.png

Opublikowano

Ciekawa alternatywa jest Obsydian i krolestwo Shinsoo. Ostatnio gildia DragonRouge organizowala eventy dla graczy tego serwera. Bylo ich chyba 4. I dodatkowo bardzo fajna atmosfera na serwerze. Pustek tez nie ma na serwerze raczej.

4166086824bcdebc547729.png

Jesli pomogłem, daj 'Lubię to!'.

Opublikowano

Polecam jak najbardziej Solar, ceny przystępne, duża ilość osób, mili niektórzy, ale sporo noobków i hackerów (ale to tam wiesz). :)

Opublikowano

solar owszem, ale roi się od botów i dzieciarni, która przyszła z zamiarem bycia w topce, a do teraz expi na niedźwiedziach. monastyr i feniks, ale to też w dużej mierze z sentymentu chyba. pierwsze serwery na pl'u, pierwsze legendy tu powstały.. kiedyś były świetne czasy, choć teraz też jest przyzwoicie. ludzie ogarnięci, mało noobów, ale minusem dla osoby rozpoczynającej tu grę od 0 - będą ceny niebotycznie wysokie

Opublikowano

Hm Wasze propozycje są interesujące. Co do servera solar, wbiłem tam wczoraj. Prawda, że niskie ceno no ale strasznie dużo tej dzieciarni.. parodia. servery 1,2,3 chciałem, ale wciąż nie wiem. Kiedyś na grymuar grałem, wiecie może co tam się dzieje.?

Legenda
Opublikowano

Graj na solarze albo na monku, ale teraz kombinują tak z tym metinem i chcą łączyć te serwery, że nikt dokładnie nie wie jak to będzie.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...