Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno słuchawek

eMode

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam zamiar kupić jakieś słuchawki do 200zł. Myślę, że w tej cenie mogę już szukać czegoś porządniejszego.

Dodam że nie jestem za firmami takimi jak Logitech czy Creative, ale znalazłem coś takiego: ,,Creative Aurvana Live"

Słuchawki muszą być nauszne, najlepiej żeby nauszniki były na całe ucho. Mogą być bez mikrofonu.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Mogę Ci szczerze polecić Plantronics GAMECOM 367. Słuchawki te kosztują bodaj 100 zł, więc cena nie jest wygórowana.

Mam je od ponad 1,5 roku i wciąż są w idealnym stanie (oczywiście nie rzucam nimi po ścianach :rolleyes:) Bardzo ładny design, chowany mikrofon, słuchawka na całe ucho.

Ponadto bardzo wygodne i lekkie, nic nie uwiera. Po godzinie grania nie czuję, że mam je na głowie :D.

Kabel jest bardzo wytrzymały. Słuchanie muzyki czy granie w FPS'y (np. CS) to w tych słuchawkach po prostu miód :).

Bardzo ładny i soczysty dźwięk, mocny bass. Mikrofon również jest bardzo dobry, do rozmowy na TS'ie czy Skypie nie mam żadnych zastrzeżeń.

Bardzo, ale to bardzo Ci je polecam. Są po prostu świetne ;)

1339163822-U301909.png

Opublikowano

Ja kupiłem sobie słuchawki firmy Pioneer SE-M290 . Co mogę o nich powiedzieć ? Wygodne, bardzo ładnie wyciszają (przez co drę się tak, że sąsiedzi słyszą :D ). Ogółem cena jaką wypłaciłem - 150 zł. Spadły mi pare razy - wytrzymałe.

he?

Opublikowano

Większość słuchawek firmy AKG, Piooner czy sennheiser to bardzo dobre słuchawki.

Jak do muzyki to ja polecam szczególnie :

-Creative Aurvana Live

-AKG k518 DJ

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...