Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z update vindictus

maroo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Postanowiłem zagrac w vindictusa ale przy włączaniu wyskakuje takie cus:

ec8bf90801d6a38am.jpg

ktos pomoze?

Edit: już nieaktualne naprawiłem ;P

Opublikowano

Jeśli naprawiłeś, to napisz jak, zapobiegniesz robieniu nowych tematów z tym samym problemem...

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

282f7e1.jpg

Opublikowano

Wystarczyło gre uruchomic przez strone vindictusa i pobrało ngm (nexon game menager) zainstalowało i gra ruszyła :P

Opublikowano

Jak prubuje gre uruchomić przes stronkę to wyskakuje: Cannot Launch NGM! error code=5

Jak cos mam doszczętnie zrypane z tą grą. Reinstal nie pomaga

Opublikowano

a odpal przez launcher z folderu z grą

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

odpal to

http://ngm.nexon.net/ngm/NGM/Bin/NexonGameManager.exe

NGM co prawda od Nexona US, ale może podziałać ;)

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

w takim razie wybacz, ale ja Ci nie pomogę, bo nie mam bladego pojęcia jak to zrobić... napisz do supportu, napisz że reinstal nie pomaga itp. jeśli Ci pomogą daj znać na forum w czym był problem

1394725204-U719057.png

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

EJ mam problem z vindictusem otóż grałem w vindictusa kilka dni ..... przyjezdzam z ferii i gram nastepnego dnia chce zagrac patrze vindictus mi cie nie chce odpalic :/ o co kaman piszcie daje naj :P

a tak poza tym ostatnim razem odinstalowalem vindictus'a bo chcialem cos zobaczyc .... i chcialem zrobic vindictus'a zainstalowac NGM sie zainstalowal ale Vindictus nie chce sie zainstalowac bo wychodzi cos takiego : DOWNLOAD FAIL. RETRY FEW MINUTES LATER .

CZEKALEM KILKA DNI O CZASIE I NADAL NIC NIE MOZNA ZROBIC :/

KTO POMOZE DAM NAJ ! :p

Opublikowano

Spróbuj odpalić przez normalny launch vindictus'a jeśli nie pomoże to wejdź na www.vindictus.nexoneu.com przez Internet explorer i wtedy na stronie głównej się zaloguj i kliknij play

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...