Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Xbox 360 napęd

koller44

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ostatnio nabyłem xbox 360 elite ale okazało się że napęd jest spalony (rozkręciłem i strasznie śmierdział i była wypalona dziurka) czy wystarczy kupić nowy napęd i wymienić ?? co mam zrobić żeby za to mało zapłacić??

RMCF

Opublikowano

Musisz wyciagnac DVD KEY z tego spalonego napedu,kupic nowy i sflashowac.Jesli mowisz,ze naped spalony to ciezko bedzie z odzyskaniem klucza,jesli nie da rady to pozostaje Ci tylko RGH zeby go odzyskac.

ruch_13.jpg
Opublikowano

Musisz wyciagnac DVD KEY z tego spalonego napedu,kupic nowy i sflashowac.Jesli mowisz,ze naped spalony to ciezko bedzie z odzyskaniem klucza,jesli nie da rady to pozostaje Ci tylko RGH zeby go odzyskac.

A ile to będzie kosztowało ?? nie wliczając kosztów napędu

ps;sflashować to znaczy przerobić ?? żeby czytało kopie gier??

RMCF

Opublikowano

Jesli naped jest jeszcze "na chodzie" to wyciagniesz DVD KEY za darmo,poszukaj,jest duzo tutotriali.

Sflashowac to nie znaczy doslownie przerobic,bo mozesz wgrac oryginalny firmware(bez przerobki,czyta tylko oryginaly jest taki jak fabryczny) lub tez przerobke LT+ 3.0(mozesz grac na piratach).Ale pierwsze co to probuj wyciagnac ten klucz bo bez niego nic nie zrobisz.

ruch_13.jpg
Opublikowano

Nie zawsze da sie to zrobic za darmo, czasami starczy plyta glowna z brakiem odpowiedniego chipsetu i trzeba wydawac na specjalna karte pci z kontrolerem sata.

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...