Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czempion96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszystko spoko, tylko nie rozumiem czemu zakończyłeś przygode ^^ Bagno to nic strasznego przy takim domku.

Nie jest on specjalny i lepiej by było, gdybyś zrobił go z innych materiałów :) No ale cóż, masz lajka.

Pozdrawiam

@Fajnie tłumaczyłeś, czemu zmieniłeś wieżę :D

1994993994.png
Opublikowano

Może jeszcze na nim pogram, bo zaczyna nudzić mi się świat który istnieje długo. Nie mam już tam co budować mimo to zawsze coś małego dodaje.

Się zobaczy, mam dużo czasu ponieważ ze złamaną nogą to co najwyżej mogę przejść się do toalety i spowrotem xD i to z wielkim trudnem.

Jakoś od początku kiedy dodali bagna odechciewa mi się grać gdy tylko je zobaczę, psuje mi cały krajobraz

Opublikowano

kupa dirtu ^^

nie jest źle ale jak nie chcesz bagna to zrób tory i kolejkę w przeciwną stronę jak znajdziesz dobre miejsce to tam się buduj

Hejo

Opublikowano

Może jeszcze na nim pogram, bo zaczyna nudzić mi się świat który istnieje długo. Nie mam już tam co budować mimo to zawsze coś małego dodaje.

Się zobaczy, mam dużo czasu ponieważ ze złamaną nogą to co najwyżej mogę przejść się do toalety i spowrotem xD i to z wielkim trudnem.

Jakoś od początku kiedy dodali bagna odechciewa mi się grać gdy tylko je zobaczę, psuje mi cały krajobraz

Ja też miałem problem z nogą, to nawet się wysrać nie mogłem :D

A co do bagien, to się nie przejmuj :) Zawsze coś tam wybudować możesz.

1994993994.png
Opublikowano

kupa dirtu ^^

nie jest źle ale jak nie chcesz bagna to zrób tory i kolejkę w przeciwną stronę jak znajdziesz dobre miejsce to tam się buduj

Na to samo prawie wyjdzie jeżeli stworze nowy świat i trafi mi się ładny :P

Ja też miałem problem z nogą, to nawet się wysrać nie mogłem :D

A co do bagien, to się nie przejmuj :) Zawsze coś tam wybudować możesz.

Wysrać to ja się mogę, gorzej się podetrzeć stojąc na jednej nodze ^_^

Na bagnach mogę walnąć tęczę z wełny :D

Opublikowano

Najlepsze w tym filmiku to jak tłumaczyłeś o wieży xD

Co do domku to fajny jest, kontynuuj grę na tym save.

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...