Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Build] Jax-Hybrid.

maybe02

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Nie będzie to jakiś pro Poradnik, ale podam build pod ktorym gram i dosyć swobodnie mi się gra.

Będzie on bardzo ubogi ponieważ chcę dowiedzieć się o opinie i spróbowania gry.

Otóż Tabi Ninja(trochę pancerza się przyda na start.)/Ijoańskie buty jasności(Mniejszy CD pomoże choć i tak jest mały.)>Ostrze Gniewu Guinsoo(nic dodać nic ująć. Passyw + ostrze Mega speed attack)>Miecz pistolet Hextech(jako że budujemy jax'a pod hybride sie przyda + użycie)>Krwiopijca(przydatne ponieważ Pasyw+Ostrze daje ostry speed attack i można się uleczyć w jungli albo na minionach czy nawet podczas killów)>Rabbadon(Bierne ulti+pasyw+Ostrze papier na 5 strzałów.)>Ryial Krzystałowe Berło(survi + ap)

Jeśli napisałem złe nazwy itemów przepraszam.

Opublikowano

No dobra, survi i tak nie ma ,bo rylai to nie survi, HP nigdy nie zastąpi armora i resista połączonego. na ostatni item polecam GA a zamiast rabadona wpakować rylai. W buildzie powinny być masterki ,runy ,a to jest tylko item build.Nie ma co oceniać.

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

Build kupa. Ja tam wyznaje jeden build na Jaxa: Merce, Lantern, Trinitka, Hextech, Warmog, Guinsoo / Guardian ;)

Resy ma z ulta ogarnięte. Rabbadony, Rylaje? To już lepiej malleta zamiast rylaia - lepszy slow, więcej hapsów. Rabbadon kupa, bo to ap do boostowania "W" takie op, że 0dmg robi.

Gold Member

nvm

Opublikowano

Beznadziejny build vs 5 ap tez kupujesz tabi a po cholere jaxowi buty na cd??!!!

Gdzie tu podales moc trojcy?!

Zamiast rabadona i rylaia lepiej kupic cos na survi np warmog

Pozatym wydaje mi sie ze w buildzie podaje sie masterki runy i maxowanie skilli

Ogolnie ten ,,buil" oceniam na 2 / 10

Jak juz robisz poradnik to mogles chociarz wstawic obrazki

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

jax pod hybryde to gowno i tyle w tym temacie

Według Ciebie to gówno a co robisz full ad ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...