Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[chap] Vs.

maybe02

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.png

Postacie: Ahri vs Lee Sin vs. Vladimir vs. Fizz

Zależy mi na: Atak zabójstwa

Dodatkowe informacje: Chciałbym pograć postacią która się szybko nie znudzi, jest ciekawa, mobilna i coś znaczy w teamie ;))

jeśli macie inne postacie które są warte uwagi, proszę podajcie je :))

Opublikowano

Fizzzzz,

Zajebisty escape system

Ulti do uciekania, dobijania i przydatne w TF'ach

Vlad długo posiedzi na linii

nie ma many

Ahri mało grałem ;/

Lee nie ogarniam, pozatym częsty ban na rankedach.

Opublikowano

Oprócz Vlada to wszystkie są mobilne. Lee-Sin niekoniecznie się znudzi i jest bardzo efektywny (ma łącznie 7 skilli).Gdyby nie to jak jest zbalansowany to byłby super OP, ale i tak robi miazgę gdy ma już Trinity Force.

Mi bardzo fajnie oprócz tego gra się Nocturnem - mobilna, największy dash w grze ( z ulti), przydatny pasyw ( heal + 120% obszarowy dmg co 10 s.) Ogromny boost do AD i MovSpeed z Q ogromny boost do AS z W (+spell shield, który po zablokowaniu zaklęcia podwaja AS który ten skill daje) oraz świetny fear z E - 2,5s. 1vs1 może dać sobie radę nawet ze sfeedownym carry. Bardzo dobry w jungli ale co ciekawe całkiem spoko na solo-top z powodu zwyczajnie wspaniałego harashu jaki może zadać będąc odpowienio prowadzonym. W TF znaczy tyle co każdy inny offtanka z tym wyjątkiem, że może łatwo i przyjemnie ztargetować Carry.

wikmk9.jpg

Opublikowano

Ja tam lubię Ahri, po nerfie może nie jest taki assasin jak wcześniej, ale dalej może coś zrobić. Z ulti jest super mobilna, poza tym taunt, true dmg i ogólnie spoko :) Dobra farma, kontruje ją insta stun + nuke :)

Gold Member

nvm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...