Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Z grą viawww

kowal0090

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,

Mam problem otóż dwa dni wykupiłem silnik, który prowadzę również z kolegą. Mój problem polega na tym że układ strony głównej jest nie poprawny porozrzucany itd. tu jest link do strony:

Za pomoc z góry dziękuje. ;)

Zdejmijcie parę procent ;D

Opublikowano

Zatrudnijcie sobie jakiegoś webmastera, mniej nerwów będzie to was kosztowała. Ewentualnie nauka css'a.

Opublikowano

moge podać ten css zależy mi na waszej pomocy.

#menu { position:absolute; width:993px; height:40px; z-index:1; left: 0px; top: 157px; background-image: url(menu.gif); } #logowanie { position:absolute; width:227px; height:160px; z-index:2; left: 0px; top: 206px; background-image: url(login.gif); font-size: 18px; } #funkcje { position:absolute; width:226px; height:43px; z-index:3; left: 0px; top: 377px; background-image: url(funkcje.gif); font-size: 17px; font-family: Verdana, Geneva, sans-serif; } #news { position:absolute; width:539px; height:546px; z-index:4; left: 239px; top: 199px; background-image: url(news.gif); overflow: auto; font-size: 16px; } #staty { position:absolute; width:208px; height:111px; z-index:5; left: 787px; top: 202px; background-image: url(staty.gif); } #top10 { position:absolute; width:228px; height:319px; z-index:6; left: 0px; top: 427px; background-image: url(top10.gif); } #reklamy { position:absolute; width:208px; height:422px; z-index:7; left: 791px; top: 317px; background-image: url(reklamy.gif); } #stopka { position:absolute; width:993px; height:45px; z-index:8; left: 0px; top: 751px; background-image: url(stopka.gif); font-size: 18px; } body { height: auto; width: auto; color: #000; } .facebook{ float:left; width:260px; height:600px; background: url("http://kfk.blox.pl/resource/slider_fb_by_ml.png"); display:block; left:-245px; padding:0; position:fixed; top:100px; z-index:10000; } #center { position: absolute; left:45%; margin-left: -450px; top:0px; width:993px; top:1%; }

Zdejmijcie parę procent ;D

Opublikowano

byś go chociaż sformatował, bo w tej wersji, nikt Ci tego nie zrobi, bo to jest burdel, a nie kod. wrzuć to na wklej.to.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...