Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak ze zbieraniem PZ?

squah :')

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Mam pytanie odnośnie zbierania PZ. Co robić w czasie meczu, aby zebrać jak najwięcej PZ? Zabijać smoka, starać się niszczyć jak najwięcej wież? Jak najlepiej i najszybciej zbierać PZ?

Game Over

Opublikowano

Po 1 . To nie zależy od killi wież itp . To zależy od czasu grania rundy . Np za 20 minutową dostałem 79 PZ a za 1h 127 PZ .

Jeszcze możesz wziąć dopalacz PZ + wygrana dnia = 400+ pz

Nie wiem czy to działa , ale dopalacze pz chyba działają razem więc możesz kupić na wygrane i na pare dni i będziesz dostawał jeszcze więcej bo się skumulują ! xD

giphy.gif

Opublikowano

Gra musi trwać długo ,najlepiej ,by była to pierwsza wygrana dnia , rozwalaj dużo turretów, dragonów,baronów. ( tak tylko słyszałem ,że za dragony i barony się więcej IP dostaje )

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

grać długo i wygrać poprzez zniszczenie nexusa... staty raczej dużej roli nie grają bo mając 23/2 dostaję czasami 80 IP ...

PISANIE WYŁĄCZONE

Opublikowano

IP/PZ - Nie ma względu na Twoje bądź drużyny statystyki.

Względ ma wygrany bądź przegrany mecz, oraz jego długość. (Maks 45 min, po tym okresie czasowym IP się nie zwiększa).

edit@ up@

Nie, nie ma. Również to co zwykle, czyli - czas trwania rozgrywki.

1294477714-U1.png

Opublikowano

IP/PZ - Nie ma względu na Twoje bądź drużyny statystyki.

Względ ma wygrany bądź przegrany mecz, oraz jego długość. (Maks 45 min, po tym okresie czasowym IP się nie zwiększa).

edit@ up@

Nie, nie ma. Również to co zwykle, czyli - czas trwania rozgrywki.

Nieprawda, na botach znaczenie ma jeszcze poziom trudności i twój lvl

Opublikowano

I czy masz jeszcze boosta na botach ;) Najlepiej kończyć grę w ~~40 minucie, wtedy masz maksymalną wartość boosta do IP chyba. Poza tym first winy i ip boosty też ułatwiają wbijanie. Poczytaj też o referalach. Oczywiście jeśli wygrasz mecz dostajesz więcej niż za defeat, lecz nie mają znaczenia staty, feeding, barony, dragony, wieże itp.

Gold Member

nvm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...