Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PRACA LESZNO WLKP NA WAKACJE BEZ WYKSZTAŁCENIA 14 LAT;P

Kupas512

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiecie gdzię mogę znaleźć prace w Lesznie na lato (Zbieranie truskawek itp...?) Lub we dni robocze?

Oczywiście za pomoc dam lajki !

WojakPL

Opublikowano

Trudno będzie Ci znaleźć pracodawcę, który zatrudni osobę 14letnią. Do pracy na pół etatu przyjmują od 16lat wzwyż. Tutaj kieruj się znajomościami.

Opublikowano

14 lat to niestety kiepsko to widzę. Tak jak UP pisał...

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Trzepać worki po cemencie.

A tak serio to dowiedz się czy nie ma w okolicy sadów , lub wywieś gdzieś kartkę koszenie trawników sprzątanie podwórek itp

Opublikowano

hmm po znajomości jakbyś mieszkał w okolicach Sanoka to bym pogadał z bratem (Ma siłownie)

Nie wiem tartak,ulotki koszenie trawników na budowę jako pomocnik tak jak każdy zarabiał w młodości ;P

Opublikowano

Na Ulotki go nie wezmą bo tam podpisujesz umowę i musisz mieć ukończone 16lal. Jedyne wyjście do wyprowadzanie psów, koszenie trawników.

Opublikowano

Prawnie w wieku 14 lat nikt cię nie zatrudni idź robić na czarno do jakiejś firmy np gruz wywozić ale w takiej robocie w tym wieku po 2 tygodniach nie będziesz miał sił . Więc praca w wieku 14 lat nie jest opłacalna

1396292564-U784394.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...