Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Ukradziono mi Steam

Kondzio12121

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Już długi czas nic z tym nie robiłem ale po co ma iść na marne ukradli mi konto steam a nie mam na te konto e-maila co mam napisać do supportu i na jaki e-mail?

4021_19_03_09_12_29_23.png

10 | 25 | 50 | 75 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 450 | 500 600 700 800 900 1000

Opublikowano

A ja nie pamiętasz email

To możesz wysłać zdjęcia cd-key

A jak nie masz tych dwóch rzeczy to nic nie zrobisz.

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

Opublikowano

Zrób zdjęcie pudełka z keyem. Znasz jeszcze nazwe usera? Możesz napisać, zapytać się jaki e-mail i wtedy może Ci się przy okazji hasło przypomni.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

A co zrobić jak ktoś na ukradzionym koncie steam kupił gre i też ma CD keya który może wysłać do nich ? Jak to zrobić żeby uwierzyli że moj prawdziwy ?

Opublikowano

A co zrobić jak ktoś na ukradzionym koncie steam kupił gre i też ma CD keya który może wysłać do nich ? Jak to zrobić żeby uwierzyli że moj prawdziwy ?

Po prostu podasz to, oni zobaczą kiedy wpisałeś klucz i już.

Opublikowano

Jeśli nie masz e-mail, na którym się zarejestrowałeś na steam to nie odzyskasz konta.

Największa głupota jaką słyszałem.

Robisz nowego maila jak nie masz drugiego bezpiecznego i piszesz to supportu steam po angielsku w kategorii skradzione konta steam, wpisujesz klucz steam oraz w treści okoliczności kradzieży i do 14 dni odsyłają Ci passy na maila, warunkiem jest posiadanie klucza którym aktywowałeś jakąkolwiek grę na koncie ukradzionym.

@DÓŁ Spoko...

a_ap_rocky_signature_by_durty530-d5r6scd.jpg

Po za forum nie pomagam! Pomogłem? Daj

LIKE!

Opublikowano

Największa głupota jaką słyszałem.

Robisz nowego maila jak nie masz drugiego bezpiecznego i piszesz to supportu steam po angielsku w kategorii skradzione konta steam, wpisujesz klucz steam oraz w treści okoliczności kradzieży i do 14 dni odsyłają Ci passy na maila, warunkiem jest posiadanie klucza którym aktywowałeś jakąkolwiek grę na koncie ukradzionym.

Wtedy nie wiedziałem, że ma jeszcze te pudełko..

Opublikowano

Bardzo wam dziękuje passy mi już odesłali temat do zamknięcia :)

4021_19_03_09_12_29_23.png

10 | 25 | 50 | 75 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 450 | 500 600 700 800 900 1000

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...