Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Prosze o wyjaśnienie jak włączyć mmohaxa na free user

zima1o

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak jak w temacie chodzi jak go właczy co pobrać itp czyli prosze was o tuta jak Właczyć mmohaxa żeby działał tylko esp

bo ja nawet nie wiem o co w tym chodzi! lajki za tu-tki

bo tak mi gościu z tego tematu powiedział a ja nie wiem o co mu chodzi [pytanie] Jest już nowy cheat? bo nie wiem - Battlefield Heroes - MPC Forum - Cheaty, Boty, Bugi, Hacki do gier online

Opublikowano

O Boże... Jak wejdziesz na str. mmohax klikasz Battlefield Heroes, potem jak masz logowanie to klikasz need register, rejestrujesz się, logujesz i klikasz ten żółty napis DOWNLOAD NOW

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Najpierw rejestrujesz się na stronie mmohax, czyli:

http://mmohax.com/forums/member.php?action=register

Później ściągasz hacka stąd:

http://mmohax.com/cds.zip

Wrzucasz to do przygotowanego folderu (nie radzę wrzucać tego do folderu z battlefieldem)

Odpalasz battlefielda, wybierasz postać i w tym momencie odpalasz hacka klikając plik o rozszerzeniu .exe

Wyskoczy Ci okienko do logowania, logujesz się, wybierasz grę i klikasz start czy coś takiego :P

Jak zniknie to okienko to wchodzisz na serwer (powinieneś mieć już na środku okna z grą napis MMOHAX.COM) i podczas gry klikasz przycisk "Insert" aby ustawić sobie opcje.

Opublikowano

podaj moment, kiedy Ci ten pierwszy komunikat wyskakuje

i sprawdź, czy wszystko zrobiłeś w dobrej kolejności

Opublikowano

ej robie tak jak napisałeś u góry i nic MMOhaxCDS.exe loguje sie ze musze poczekać i mi wystepuje blad i ze wystąpił błąd z tym programem i ,,pisze wysłać o tym raport" i nie

Opublikowano

Diego, loguje się włączam gre wybieram postać loguje się do mmohaxcds i wybieram bfh (VIP) i naciskam ok i błąd.

coś żle robie? może przez to ,że mam XP jak tak to od razu powiedzcie ,a jak nie to czekam na odp.

a i jeszcze wyłancza gre

Opublikowano

Wybacz, nie mam pojęcia, co się u Ciebie dzieje... U mnie po naciśnięciu "Start" hack normalnie się odpala.

Poszukaj coś w google na ten temat, może znajdziesz rozwiązanie.

Opublikowano

a może potrzeba jakiegoś oprogramowania typu net fremawork czy serwice pack ? a może dirext ale mam chyba 9

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...