Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Logowanie Postaci

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . moj problem polega na tym że stworzyłem serwer na plikach JachuPL

zrobiłem wszystko jak na yt gosciu pokazywał i normalnie chodzi na swoim kompie normalnie sie loguje

na postac ale gdy proboje sie zalogowac na innym kompie to normalnie sie loguje ale gdy załączam juz postać nagle wywala do Menu wyboru serwerow .

Zapraszam na strone www.dwds.ugu.pl/

Mój kanał na yt www.youtube.com/user/Ban997An

<3 <3 <3 <3 <3

Opublikowano

czytaj uwaznie a nie .. mowie ze na tym kompie mi normalnie chodzi a jak ktoś chce się zalogować na serwer to loguje sie normalnie ale jak juz odpala postac to po chwili wraca do menu wyboru serwera ..

Zapraszam na strone www.dwds.ugu.pl/

Mój kanał na yt www.youtube.com/user/Ban997An

<3 <3 <3 <3 <3

Opublikowano

mam ten sam problem na plikach 2010 dolaczam sie..

Patrz! Co? Gdzie? Daj +! Jak? Wiesz Bierz Masz Nie Wnikam W Wlasnie Przestrzeni Znikam Biore! Odbieram!

Wlasnie Tak Slowa Dobieram Co? Po Co? Ze Jak? Wlasnie Tak!

.SnoopY.

Opublikowano

opcje są 3 :

1. macie złego portmapa(brakuje mu 1 opcji pozwalającej na logowanie się

2. musicie wyłączyć zapore sys win bo inni nie pograja i wy też możecie nie

3. wasz port log i pong nie zgadza się z tym ze spol lub lanlunchera wiec nie ma opcji żeby grać , a żepy naprawić potrzeba nowe pliki ss

http://www.youtube.com/watch?v=DGGsrm_mEIY

w tym filmie gościu pokazuje wszystko co i jak , pliki i wszystkie porgramy daje i działają bo sam stawiałem na nich serwer (najważniejsze ! jak macie dodatkowe mapy na innych plikach to potrzebne są specjalne port mapy) ja z tego robiłem troche ma głos zryty ale tylko na początku polecam zrobić all od nowa jak na filmie i będzie działać , jak pozmieniać chandlarzy czy np exp lub brak itemow na ulepszenie +100% itd to piszcie pw to wam wytłumacze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...