Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Dobry Start

JachuPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Ponieważ wszystkie gry powoli się nudzą, chciałem spróbować swoich sił w Lineage II. I tu mam serię pytań:

1) Czy za pisanie po polsku na czacie jest ban?

2) Jaka jest najlepsza postać typu Szaman Healler / Wojownik Body z Metin2? Chcę po prostu wejść, zrobić rozpierdol i nie pozostawić po sobie nikogo żywego. Nie chcę archerów.

3) Gdzie expić w early game?

4) Gdzie kupić kasę do gry i jak ją odebrać?

5) Czy w Lineage II można mieć własną kwaterę (pokój, zamek, coś w tym stylu)? Gdzie i jak kupić, na którym levelu, ile kasy?

57199140501148694665.png

Opublikowano

Siema. A więc tak.

1. Raczej nie powinno być bana :)

2. Healerem dużo nie zrobisz, tylko buffniesz się i podleczysz. Jeśli chodzi o klase podobną do klas z Metina, polecam Ci Th (Treasure Hunter). Bije sztyletem, dobre kryty.

3. Niestety na to pytanie nie odpowiem, ponieważ grałem kiedyś w L2. Teraz jakoś mi to odeszło.

4. Kasa do gry? O którą chodzi, tą np. za sms? Czy o Adena (Jednostka walutowa w L2)? Jeśli Adena nie wpada sama do eq, to musisz podnosić z ziemi.

5. Można dojść do Clanu, który ma swój zamek, fort a także clan hall (pomieszczenie clanowe)

Jeśli coś jest źle, przepraszam, nie grałem dawno w L2 ;)

Pozdrawiam adikss.

lllvt.png
Opublikowano

1. Zależy gdzie, na oficjalnym serwerze EU nie.

2. Healer dużo nie robi, spróbuj Warcryerem, buffy, dmg itd. body z metina... gladiator lub th.

3. Na eu robisz questy do 40 lvl potem mogę ci wszystko podać do 90 lvl.

4. Niejasne pytanie.

5. Clanami zdobywacie clan halle i zamki. O wszystkim musiałbyś poczytać, bo jest to bardzo rowzinięte.

Opublikowano

Dzięki za odpowiedź, plusiki rozdane. Jeszcze jedno pytanko. Założyłem nową postać i wszedłem do jakiegoś pomieszczenia, gdzie są figurki (prawdopodobnie graczy) i nie mogę stamtąd wyjść :C pomoże ktoś?

57199140501148694665.png

Opublikowano

Podaj serwer, na którym grasz.

Zgaduję, że z kroniką GoD.

Pogadaj z gościami, nad którymi są wykrzykniki w tym pomieszczeniu.

PS. Te posągi to "Hall of Fame".

Opublikowano

shillen, tak, kronika Goddess of Destruction. nie ma żadnych typków z wykrzyknikami nad głową.

57199140501148694665.png

Opublikowano

Daj screena z pomieszczenia, najlepiej całego tj. 360 stopni ^^

Nie masz co startować ot tak na prywatnym serwerze. lepiej ogarnąć globala, który jest prostszy od co niektórych priv.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...