Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RealMine Serwer Polski FreeBuild

Piciu103

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Diamond_%28Gem%29.pngRealMineDiamond_%28Gem%29.png

1337427196-U363900.png

de2zjo.gifAdres IP: s32.csrv.pl:43135

de2zjo.gifTyp Serwera: FreeBuild

de2zjo.gifPotwory: Tak

de2zjo.gifZwierzeta: Tak

de2zjo.gifPvP: Nie

de2zjo.gifPremium: Nie

de2zjo.gifSloty: 10 [ Może będzie więcej]

de2zjo.gifBiala Lista: Nie

de2zjo.gifNether: Tak

de2zjo.gifStatus: buddy_online.gif

1337427260-U363900.png

%20Wejdz%20Na%20Serwer%20I%20Zobacz%20;]%20

1337427292-U363900.png

Piciu103,DarkeyPL,Warrior106,Motyk666

1337427314-U363900.png

Na Serwerze:

Panuje miła atmosfera. Administracja jest również miła,ogarnięta i zawsze pomoże

1336669726-U363900.png

GZ

Opublikowano

Nie polecam serwera, po wejściu na serwerze zauważyłem że nie mają dobrze ustawionego permission, pfu co ja gadam nie mają w ogóle permission. Gdy zwróciłem im uwagę, otrzymałem kick'a z dopiskiem, ogarnij się dzieciaku. Później pisali że serwer stoi godzinę, choć każdy wie że najpierw robi się pluginy, a później serwer. Pisali także że mają po 18 lat hahahaha a dostałem bana z dopiskiem - "A chuj ci w dupe pizdo". To jest banda dzieci, 3 osoby mają Head Admina. 30+ pluginów na maszyne 10-slotową? To przecież jakiś żart, jak wbiją 3-4 osoby zaczną się lagi.

Jeżeli nie chcecie tracić czasu, nie zaglądajcie na serwer.

Pozdrawiam:)

"Kiedyś usłyszałem jedną bardzo mądrą rzecz

Że na świecie nie ma ludzi normalnych i nienormalnych

Tylko są ci pozamykani w zakładach

I ci, którzy nie zostali przebadani"-Słoń

Opublikowano

Nie polecam serwera!!!

Administracja to jakieś nie ogarnięte dzieci które nie potrafią ustawić permissions (nie działa /spawn, /warp, /r itp.)

banują bez powodu

37 pluginów na 10slotow ? wtf? (przy 5osobach lagi jakich mało)

tutaj pisze ze serwer FreeBuild, a na serwerze w autoinfo ze RPG to z tego wynika ze nawet tego nie potrafią ostawić.

serwer totalna klapa od totalnie zasra**go sedesu

Opublikowano

Dzieci. Przy 10 osobach nie ma lagów. Wiem, permissions mamy niedokończone ale przynajmniej coś robimy a wy tylko krytykujecie. Gorzej niż dzieci.

GZ

Opublikowano

Admini powoli ogarniają ciut prawdy dalej jest w starszych wypowiedziach ale na adminów ciągle są rzucane wyzwiska i gracze z nickami "Piciu to kutas" serwa nie polecam bo permisson nie ma warpow nie ma sethome nie ma a 36 pluginow to iconomy (nie ma sklepu) jobs i jakies co nie znam albo pluginy tylko dla fanu dla adminow :P ale atmosfera i mili admini są :)

Opublikowano

Wiem. Może i trochę źle się zachowaliśmy wobec do was ale to nas za przeproszeniem wkurwia kiedy hejtujecie serwer. Wiem, może źle zrobiliśmy że pierwsze serw później pluginy ale mieliśmy działające i widocznie nastąpił jakiś błąd. Ogarniamy te pluginy i wkrótce serwer będzie dobry. Ale jak wbijacie na Piciu to kutas itp to my nie wyrabiamy, ja sam muszę : dawać działki,pomagać graczą ,ogarniać pluginy,Sprawdzać ip własnie takich osób,blokować niektóre permisje ..

Ja sam w ciągu dnia się nie wyrobie więc niedługo będzie dobrze działać

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Już. Mamy skonfigurowane pluginy . Działają komendy o które mieliście problem. Serwer działa, mniej pluginów i są ogarniete. Zapraszam teraz zobaczyć serwer

GZ

Opublikowano

Admini powoli ogarniają ciut prawdy dalej jest w starszych wypowiedziach ale na adminów ciągle są rzucane wyzwiska i gracze z nickami "Piciu to kutas" serwa nie polecam bo permisson nie ma warpow nie ma sethome nie ma a 36 pluginow to iconomy (nie ma sklepu) jobs i jakies co nie znam albo pluginy tylko dla fanu dla adminow :P ale atmosfera i mili admini są :)

Proszę o wejście na serwer w tej chwili. Co prawda pluginy były nieogarnięte ale już są ustawione i wszystko pięknie działa

GZ

Opublikowano

każdy ma gorsze chwile,wbijam :)

1 ۞ 50 ۞ 100 ۞ 150 ۞ 200 ۞ 250 ۞ 300 ۞ 350 ۞ 400 ۞ 450 ۞ 500 ۞ 600 ۞ 700 ۞ ۞ ۞

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...