Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Expienie na rudach (12w22a+)

adi99812

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Nie wiem, czy wiecie, ale od migawki 12w22a z rud węgla, diamentu, redstone, szmaragdu oraz lapis lazuli wypada XP (i to bardzo dużo).

Od tego snapshota, wszystko opłaca się zbierać.

Diamond_%28Ore%29.pngCoal_%28Ore%29.pngEmerald_Ore2.pngRedstone_%28Ore%29.pngLapis_Lazuli_%28Ore%29.png

Nie było to ogłoszone w oficjalnym changelogu (było po prostu napisane, że zaszły zmiany w systemie ulepszeń).

Wiele osób mogło o tym nie wiedzieć.

Z 50 Lv po wykopaniu 4 rud węgla możemy zdobyć 52 Lv.

Jest to chyba za duża liczba, i pewnie w przyszłości zostanie ona zmniejszona.

P.O.C (film nie mój) :

Opublikowano

OMG ;D przeraza mnie to ze mozna wbic 8 leveli w 50 sekund na weglu xD... masakra Juz widze jak ludzie po 2 dniach gry beda mieli eq wymaxowane :/ muszą to zmniejszyc

31588_504168146284703_1440492924_n.jpg
Opublikowano

Hah ale będę śmiał jak admini wgrają ten plugin, że nie można wykopywać rud jak jest za ciemno (trzeba postawić pochodnię) i będzie leciał exp :D Bo na jednym serwerze tak robiłem, tylko że tam był wgrany taki jeden plugin co daje exp za kopanie rud i czasami stone :P

Opublikowano

Hah ale będę śmiał jak admini wgrają ten plugin, że nie można wykopywać rud jak jest za ciemno (trzeba postawić pochodnię) i będzie leciał exp :D Bo na jednym serwerze tak robiłem, tylko że tam był wgrany taki jeden plugin co daje exp za kopanie rud i czasami stone :P

Wystarczy cuboid. Na serwerze MPC, miałem żelazo zaraz za moim cuboidem. Kopałem, a mimo, że nie miałem praw do cuba obok, dostawałem expa ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...