Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Bocik] Plemiona

Michu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszukuję bota do plemion. Chciałbym żeby rekrutował wojsko i budował budynki w jednej wiosce. Za odp lajki i 5*

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

nie działa ponieważ plemiona cały czas są aktualizowane :)

Trzeba komuś zlecić takie coś . Za darmo nikt ci nie da działającego bota do plemion

Opublikowano

większość darmowych botów zawierają wirusy , które pomogą właścicielowi bota wyciągnąć dane do konta na polskich plemionahc

• 3 tygodnie później...
Specjalista
Opublikowano

Ja znam jedynie tego bota z allegro ;)

Jest tam licencja 30 dniowa za 10zł , opłaca się bardzo .

Jest bardzo rozbudowany ;)

Opublikowano

Witam.

Od około 3-4 lat programuje różnego rodzaju skrypty automatyzujące pracę, którą chce w szybki sposób wykonać klient.

Moje skrypty w czasie swojej pracy nie są widoczne, działają szybko i wydajnie.

Język w jakim piszę skrypty to Perl - bardzo dużo modułów pod platformę Win32 a także pod platformy linuxowe.

Zadania takich robotów opierają się na bardzo szybkiej pracy w danej dziedzinie , np. masowe wysyłanie wiadomości, zdobywanie doświadczenia w grach i co tak naprawdę dusza zapragnie - czego sobie życzycie i na co język programowania mi pozwoli.

W rynek gier przeglądarkowych wszedłem stosunkowo niedawno, lecz udało mi się zakończyć parę projektów związanych z tą dziedziną np. boty do gry "PrisonWars", gry "Smoki Nightwood" i bodajże gra o nazwie "Farmerama" (mogę się mylić co do nazwy tej gry). Z moich usług korzystały firmy zajmujące się SocialMarketingiem ( głównie roboty na portal Facebook), firmy zajmujące się tworzeniem baz mailingowych firm ( portal Panoramafirm.pl a także pkt.pl) a także wiele więcej, lecz nie jestem w stanie wypisać wszystkich projektów - czy to mniejszych czy większych.

Wszyscy klienci byli zadowoleni z wykonanej pracy, boty spełniały ich oczekiwania.

Jeśli jesteś zainteresowany zleceniem napisania przeze mnie bota to zapraszam do kontaktu - wszystko możemy sobie ustalić, dogadać.

Mój kontakt:

E-mail: [email protected]

Gadu-gadu: 2220478 ( rzadko )

Facebook: kamil.hajduk.587 ( stosunkowo często)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...