Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[2009] Wywiad Z Administratorem War Rock...

turbohaker1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Stało się!

Jeden z Administratorów War Rocka, a mianowicie Napalm, zgodził się udzielić mi wywiadu.

Gajowy: Witam Cię Napalm. Dziękuję z góry za twój cenny czas.

Napalm: Witaj.

Gajowy: A więc zaczynajmy. Przed tobą ponad 10 pytań.

Napalm: No to do dzieła ! :)

Gajowy: Na początek powiedz mi coś o sobie: Jak się nazywasz ? Ile masz lat ? Gdzie obecnie mieszkasz ? Jakie jest twoje hobby ? A także co najważniejsze, powiedz mi coś o swojej pracy. Może masz już jakieś osiągnięcia ?

Napalm: Nazywam się Napalm. Mam 26 lat. Obecnie mieszkam we Wschodniej Californii i prowadzę działalność takich gier jak - War Rock oraz Parabellum. Niestety, nie mam jeszcze żadnych osiągnięć z tym związanych.

Gajowy: Kiedy rozpocząłeś swoją przygodę z War Rockiem ?

Napalm: Kiedy otrzymałem pracę na posadzie Mistrza Gry w lecie 2008 roku.

Gajowy: Co skłoniło Cię do zostania Administratorem War Rocka ?

Napalm: K2 oferowało wiele posad bardziej "elastycznie" niz inne firmy dotyczące gier. Jestem bardzo zadowolony, co więcej także z pewnych dodatków.

Gajowy: Jaki był twój najbardziej pamiętny moment w grze ?

Napalm: Najprawdopodbniej kiedy pierwszy raz uczciłem mojego skilla z banhammerem. Czułem wtedy jakby święto, trwające góra 5 minut, dopóki ktoś nie odkrył mojego prawdziwego "ja". :)

Gajowy: Jesteś bardzo ważną osobą. Jak się z tym czujesz ? Może czasami chciałbyś zrezygnować ?

Napalm: Na razie nie jestem aż tak ważną osobą (może masz na myśli Nemico lub Neume). Jestem bardzo wdzięczny możliwości robienia tego co robie. Jednakże zarządzanie społecznością tak odmienioną jak War Rock może być odstraszający, zwłaszcza zważywszy w sprawach kiedy napotykamy to licznie, P2P nie czyni tego grą ( HACKERZY !!!).

Gajowy: Co sądzisz o polskich graczach ? Może masz jakichś przyjaciół w naszym kraju ?

Napalm: Kocham polskich graczy ! <3 Właśnie niedawno otworzyliśmy polską sekcję na naszym forum odpowiednio do ostatnich dość "popularnych" pretensji. Kocham polskich graczy, ponieważ widzę, że bardzo im zależy na tym, aby gra stawała się lepsza, mimo tego co nas otacza. Wiem, że oni szanują to, co my staramy się zapewnić/wnieść dla graczy za darmo.

Gajowy: Jakie są plany G1 ? Czy mógłbyś mi zdradzić coś o nowych broniach, mapach itd. które będziemy mogli zobaczyć w przyszłości ?

Napalm: Są pozytywne zmiany w Warrocku. W niedługim czasie dodana będzie nowa mapa LevelAtist'a Central Sqare. Pozatym narazie nie moge zdradzić nic więcej. Mamy w planach kilka zabawnych rzeczy, które przygotowaliśmy na przyszłe wakacje.

Oczywiście ciężko pracujemy nad działającym clan systemem, aby pracował poprawnie najszybciej jak to możliwe. To jest nasz #1 priorytet z punktu widzenia rozwoju. Wiemy również jak ważna jest konkurencja w grze dla naszych graczy. Dodatkowo są wielkie plany odnośnie rozbudowy oraz reorganizacji anty-cheaterskich w nadchodzących miesiącach. To jest Nemica i Neum'a priorytet aby clan system został przekazany do dev. Wymaga to współpracy osób trzecich aby była jakaś korzyść z gry. Głównym planem jest to aby wspólnie (anty-hacking oraz clan system) trzymać blisko siebie, tak aby gracze mogli na prawde cieszyc się z WR.

Gajowy: Jak wiesz, wszyscy gracze społeczeństwa War Rocka nie czują się najlepiej będąc pod presją wciąż narastających cheaterów, którzy niszczą tą grę. Co o tym sądzisz ? Może czas da odpowiedź ?

Napalm: Jak mówiłem wcześniej, wszystkie gry (a szczególnie F2P) mają do czynienia z hackowaniem i nigdy nie ujdą od tego z dala. Na koniec dnia musimy upewnić się, że jako firma pracujemy na wszystkich frontach aby ograniczyć hackowanie, być w gotowości, pracować z DE do udoskonalenia kodów gry lub wzbogacać grę w najlepsze programy zapobiegające hackowaniu. Jesteśmy zdani na siebie oraz uważamy, że w nadchodzących miesiącach stan ten się ustabilizuje.

Gajowy: Okej, teraz czas na krótkie pytania. Jesteś gotowy ?

Napalm: Oczywiście.

Gajowy: Ulubiona gra ?

Napalm: Metroid Prime / Bioshock

Gajowy: ulubiony film ?

Napalm: Waleczne Serce

Gajowy: ulubione miasto ?

Napalm: Miami, FL

Gajowy: ulubiona broń ?

Napalm: m249

Gajowy: Cheaterzy ?

Napalm: Kocham to. Oni są tacy utalentowani i mądrzy.Sądze, że pozostali gracze powinni czuć się zazdrośni o nich. :)

Gajowy: Czas na pozdrowienia - dajesz.

Napalm: Chciałbym pozdrowić mojego kumpla Jericho i podziękować mu za ciasteczka. Upiekł mi je dzisiaj.

Gajowy: Chciałbym jeszcze raz podziękować Ci za wywiad. To mi bardzo pomogło. Do zobaczenia następnym razem!

Napalm: Również dziękuję i pozdrawiam.

Zródło- warrock.com.pl