Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Usługi]Spolszczanie bukkita, zmiana komend itd.

vance14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Proponuje swoje usługi z zakresu spolszczania pluginów, craftbukkita oraz zmian nazw komend np. /say Gracz text na np. /tekst Gracz text. Mogę też spolszczyć inne pluginy, ich komendy czyli nazwy itd.

Czego oczekuję w zamian?

- Serwer powyżej 50 slotów, gdzie dziennie gra ponad 30 graczy.

- Własnej rangi, ViP z wieloma funkcjami, Operator (OP), ranga moderator, admin (coś z tego typu).

Co chcę wiedzieć przy robocie?

- Co dokładnie spolszczyć/zmienić

- Nazwa przetłumaczenia (np. I'm sorry na np. Bardzo Cię przepraszam itd.)

- Kontakt poprzez program komunikacyjny (Skype)

Co mogę zrobić?

- Spolszczyć wszystkie drobne pluginy (Na razie nie obsługuję większych typu WorldGuard itd.)

- Zmienić nazwy komend (komenda /stop na np. /wylacz)

- Wszystkie spolszczone teksty będa posiadały UTF8 (Polskie znaki ś, ń, ą, ó itd.)

Czekam na złożenie usługi! Kontakt skype podaje osobie chętnej na usługi. Przez skype wszystko omówimy (chat) co i jak zrobić, na co zamienić, jaki tekst itp. itd.

Opublikowano

Zapraszam:

http://www.mpcforum.pl/topic/416843-szukasz-programisty-do-tworzenia-serwera-lub-oferujesz-takowa-pomoc-pisz-tutaj/

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...