Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Historyczna chwila! Potrzeba narodowa. Oglądnij!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Opublikowano

@up

Polska jest po raz drugi w rozgrywkach Euro. I teraz jest historyczna chwila, gdyż mogą wyjść z grupy i dojść przynajmniej do ćwierćfinału. Nigdy takiej sytuacji nie było więc to jest mecz o "wszystko".

Opublikowano

TAK , CZECHY DADZĄ RADE, MUSZĄ WYJŚĆ , ROSJA ZJEBAŁA BO ZREMISOWAŁA , JEST NADZIEJA W CZECHACH!! OBYŚMY PRZEGRALI!

I tak nawet nie obejrzę, po co mam się nudzić oglądając jak piłkarzyki biegają za piłką jak kurwa jakieś psy xD

white pride world wide

Opublikowano

Ludzie ! Co wy pieprzycie ?!

To jest mecz o wszystko !

O honor dla kibiców !

O zwycięstwo dla narodu !

Ps. Jeśli nie wierzycie w nasze zwycięstwo nie powinniście nazywać się polakami. Pozdrawiam

@UP.

Najwyżej burym psem to Ty możesz być.

Nie chcesz, nie oglądaj, ale łatwego życia nie będziesz miał.

4ded300e8f9e4e6b.jpg

Opublikowano

Najwyżej burym psem to Ty możesz być.

Nie chcesz, nie oglądaj, ale łatwego życia nie będziesz miał.

ale to nie ja latam jak pies za piłką tylko te śmieszne piłkarzyki na stadionie którymi jara się cała europa

co sugerujesz mówiąc że łatwego życia nie będę miał? xD pobijesz mnie? xD

white pride world wide

Opublikowano

Liczymy na was!!!

TRZYMAM KCIUKI Z CAŁYCH SIŁ

Niech Błaszkykowski i Lewandowski dadzą z siebie wszystko to bdzie połowa sukcesu !!!

Im większy rośnie na mnie flejm

Im bardziej mnie nienawidzisz tym większy fejm. ej

Opublikowano

Większość mowi "Jak wyjdziemy z grupy to będzie dobrze" i myśle zeby pokazac się troche na arenie międzynarodowej musimy to zrobić jestem dobre myśli

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Aż łezka w oku mi się zakręciła jak to oglądam, już chyba 5raz i nie mogę przestać. Miejmy nadzieję że Polscy Piłkarze uszczęśliwią Nas w Sobotę!

Opublikowano

Aż łezka w oku mi się zakręciła jak to oglądam, już chyba 5raz i nie mogę przestać. Miejmy nadzieję że Polscy Piłkarze uszczęśliwią Nas w Sobotę!

Żałosny film, kiedy komentator zaczał się drzeć i podniecać jakimś kurwa golem to wyłączyłem. Co za gówno.

Oby ta zasrana polska nie wyszła z grupy.

white pride world wide

Opublikowano

TAK , CZECHY DADZĄ RADE, MUSZĄ WYJŚĆ , ROSJA ZJEBAŁA BO ZREMISOWAŁA , JEST NADZIEJA W CZECHACH!! OBYŚMY PRZEGRALI!

I tak nawet nie obejrzę, po co mam się nudzić oglądając jak piłkarzyki biegają za piłką jak kurwa jakieś psy xD

Żałosny film, kiedy komentator zaczał się drzeć i podniecać jakimś kurwa golem to wyłączyłem. Co za gówno.

Wypierdalaj marna hejterzyno.

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Takie komentarze powinny być usuwane... To jest święto i momenty historyczne. A wy takimi słowami wyrażacie się na temat tego.

Macie prawo do swojego słowa ale nie w taki sposób. Takie moje zdanie.

PS Popieram "x070x"

Opublikowano

Jak tylko zobaczyłem pierwsze sekundy filmu to chciałem napisać "żenująca chwila", jednak tak nie postąpię.

Czy ja wiem, może i Polska zasługuje na coś więcej niż odbębnienie trzech meczy i hyc, do domu. Jednak nie wierzę w to, że wygra w sobotni wieczór. Jak z Grecją nie potrafili wygrać, czy też Rosją, to co z Czechami będą się męczyć. A co do spotu, ma swój klimat, ale każde zwiastuny zazwyczaj zachwycają.

Opublikowano

Filmik został usunięty. Ja pierdole co za debile w tym kraju żyją to aż głowa boli.

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...