Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[info] Odliczanie dni do lata przez EA

K4miloPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Chcialbym dzis poinformowac wszystkich iz EA odlicza dni do lata z tej okazji zrobili codzienne prezenty ze codziennie jest cos na zawsze tutaj strona z NAGRODAMI

;):

Dzisiaj Stroje do BFH Jednak trzeba sie kierowac obrazkami czyli dzisiaj Stroj Donalda (Royals) i Formalny Zestaw Fritza (Nationals) a 20-ego (Sroda) raczej FUNDS!

Zbieram Lajki ;)

K4milo%20PL.png

Opublikowano

Dzięki za info właśnie czytałem to i nie zrozumiałem o co chodzi :P

Gram w :

Battlefield Heroes , Battlefield Play4Free , Minecraft

Pomogłem? Daj Plusa :)

Opublikowano

20 Fundsy dostaniemy.

Ile?20?

Aha, i zauważcie że na obrazku bf p4f jest inne ubranko niż się dostaje, a więc zawsze może być coś innego.

461151420292002410470.png
Opublikowano

na pewno bedzie cos fajnego poniewaz dzis bylo rozdanie dla BF play4free i za free byl unlimited stroj, ktory kosztuje kilkaset battlefundsow(w bf p4f ceny rzeczy sa kilkakrotnie tansze niz w bf heroes), jakies bajery typu bandarze itp oraz bonus na exp przez 7dni wiec to nie jes takie nic, zobaczymy czym nas zaskocza w BF heroes ;)

Opublikowano

Pewnie set z obrazka (zależnie od frakcji),fundsy pewnie ostatniego dnia,jakaś broń uniwersalna i jakiś wzrost xp lub coś takiego,no i może jakaś emotka (chciałbym "Jestem na Rumaku").Takie są moje przeczucia,ale tak to bardzo fajnie,że takie coś będzie.

258101b92660b.png
Opublikowano

Nie przewidujcie, nic nie wiadomo, mogą dać zupełnie co innego, niż myślicie, więc uważajcie, żebyście nie byli zawiedzeni....

Może dadzą funds, może zniżkę, może co innego, sam znaczek Funds ma wiele znaczeń...

Mam tylko nadzieję, że nie dadzą tego setu donalda, to będzie porażka dla wielu... :/

Opublikowano

Watpie ze dadza cos fajnego, max 1000 funds + gadzety i jakas koszulka. Tego ubioru z obrazka nie dadza za free, na 100% bedzie do kupna. Nie zalezy mi na tej nagrodzie bo i tak bedzie do bani... Chce aby dodali zeszloroczny ubior z wakacji do kupna (ten z pomaranczowa koszula :))

Holefires-Hangten.jpg

(To nie jest caly ubior)

Opublikowano

Chyba na zawsze to będą szorty , lub koszulka .

Gram w :

Opublikowano

Pewnie set z obrazka (zależnie od frakcji),fundsy pewnie ostatniego dnia,jakaś broń uniwersalna i jakiś wzrost xp lub coś takiego,no i może jakaś emotka (chciałbym "Jestem na Rumaku").Takie są moje przeczucia,ale tak to bardzo fajnie,że takie coś będzie.

Nie ma "uniwersalnej" broni.Dadzą pewnie bluzke i spodnie może buty też bo w BF P4F dali bluzkę i spodnie.

Opublikowano

Nie ma "uniwersalnej" broni.Dadzą pewnie bluzke i spodnie może buty też bo w BF P4F dali bluzkę i spodnie.

Zauważ że w bf p4f ubrania aż takie nie są cenne bo cały set za 700 funds można kupić

OOOOOOOOOOO W PI**e co to będzie 20

btw: obyśmy dostali ten set co na obrazku jutro :) :) :)

Ja go posiadam więc lepiej żeby nie :) :) :)

Poza tym ten set na obrazku wstawili raczej bo dość popularny jest w bfh .

Gram w :

Opublikowano

Pisze coś , że prezenty to około 70 $ . To może coś fajnego. Ostatniego dnia na 100% funds.

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

up@

Zauważyłem to też.. a ja taki szczęśliwy i specjalnie czekałem xD.. ;p

No ale ciekawe co dadzą.... xD już się doczekać nie mogę : D

Gng8i.png
Opublikowano

Podam te kody i tu.

Royal:

• Śnieżnobiały zestaw Donalda
  • XP Boost (3 dni)
  • 25 toników
  • 25 bandaży

AGES-HW6Q-326Q-AJUY

National

• Formalny zestaw Fritza
  • XP Boost (3 Days)
  • 25 Toników
  • 25 Bandaży

BEJT-BUZQ-VXNR-CDL3

PS.Lipa ten strój, osobiście wolałbym ten set co national ma na obrazku.A dla royalów jego odpowiednik.

No, to teraz czekam na kod do Worlda.:D

Opublikowano

Ta, totalna lipa . Pewnie specjalnie to dali bo większość ma te stroje z pepperów, i ja oczywiście też...

Gng8i.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...