Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Battlefield 3 Czarny ekran

banditek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Odpalam przez battlelog gre, po czym pojawia mi sie battlefield ale czarny ekran.Slysze dzwięk ale ile bym nie czekał mam czarny ekran to po ostatnim update kiedys juz mialem taki problem ale nie pamietam jak go rozwiązalem.. gdzies podmienialem pliki z tego nowego update :D niech ktos napisze jak to sie robilo bede wdzięczny juz cala godzine nad tym siedze dzieki

Opublikowano

Witam.

Odpalam przez battlelog gre, po czym pojawia mi sie battlefield ale czarny ekran.Slysze dzwięk ale ile bym nie czekał mam czarny ekran to po ostatnim update kiedys juz mialem taki problem ale nie pamietam jak go rozwiązalem.. gdzies podmienialem pliki z tego nowego update :D niech ktos napisze jak to sie robilo bede wdzięczny juz cala godzine nad tym siedze dzieki

masz ruską wersje?

http://www.mpcforum.pl/topic/645918-tut-nie-dziala-mi-spolszczony-bf3-wersja-rosyjska-patchfix-0406/

Opublikowano

tak mam ruski klucz , ale zainstalowany na polskiej plycie :D i bylo odrazu po polsku nic nie musialem spolszczac

Opublikowano

To tak nie działa niestety.

Wejdź Origin- BF3- PPM-Napraw...

jak nie pomoże- odinstaluj grę i pobierz wszystko z Origina i graj poprawnie spolszczenie.

Ale najpierw zaktualizuj sterowniki do karty graficznej i spróbuj ponownie (jak nie zadziała, zrób to co pisałem wyżej)

Opublikowano

mam ten problem dalej zrobilem wszystko z instr. juz z 4 razy i dalej czarny ekran gdzie bym nie wchodził... ponad miesiac nie grałem w bfa może mi coś jeszcze brak ? pamiętam ze po update 31 marzec musiałem kopiować jakies dwa pliczki PL coś tam i wklejać je do Update-loc i coś tam dalej... Też mi sie tak wydaje że bede musiał odistalować i pobrac wszystko od nowa ... AAA gdy pobiore od nowa z origin.. to automatycznie wszystkie updaty będą nic nie bede musiał juz kombinować ?

Opublikowano

Po pobraniu z Origina oczywiście będziesz musiał spolszczyć wszystko ;)

Ale najpierw pobierz łatki do spolszczenia i jak nie pomoże rób to co wyżej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...