Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BredzioCraft[Dedyk][40slotów][8GB][FreeBulid][EpickaMapa][DziałkiAutomat] Zapraszamy !

xBredzio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziękujemy za pozytywne opinie :) Poszukuję moderatora na serwer. Oto wzór podania

- Imię

- Wiek (Minimum 15 lat)

- Skype (Obowiązkowy)

- Twoje umiejętnośći komendami (Opisujesz co potrafisz np działki , cuby itp)

- twój staż w minecrafcie

- Czy jesteś w stanie płacić składki na serwer (Jeśli tak proszę o podanie ilośći)

- Coś o sobie

- Lista serwerów na których byłeś Adminem\Modem\KidModem + Kontakt do administratora.

Opublikowano

Kiedy podasz ip serwera??

Jeśli szukasz kogoś do pomocy w budowie to pisz do mnie na pw.

Opublikowano

Multikonto z 1 postem i czasem online 1 minuta? Żałosne...

NIE POLECAM!

Może przygotował se prezentacje zarejstrował się i już??

Bania u cygana bania u cygana hej bania u cygana do ranaaaa bania u cygana hej

Opublikowano

NIE POLECAM!

Człowieku, ktoś założył konto na mpc, aby dodać publikacje serwera. Podejrzewam, że miał już przygotowaną. "Załosne" mogą być twoje wypowiedzi paniczu! :P

@top:

Zagram na 90%. Kiedy planowany start (dokładna data) ?

Opublikowano

Nie ma żadnych multi kąt , ponieważ mam blokadę na tworzenie nowych kąt. A te konto zostało mi :) Jeśli się wyrobimy otwarcie może dziś 21:00-22:00 Lub jutro. Pozdrawiam.

NIE POLECAM!

Kolejny Hejter który chce zniszczyć opinie serwera ...
Opublikowano

Nie ma żadnych multi kąt , ponieważ mam blokadę na tworzenie nowych kąt. A te konto zostało mi :) Jeśli się wyrobimy otwarcie może dziś 21:00-22:00 Lub jutro. Pozdrawiam.

Kolejny Hejter który chce zniszczyć opinie serwera ...

Nie polecam ze względu na poprawną pisownię języka ojczystego. Mogę powiedzieć, że "kąt" może być w trójkącie. a "kont" to może być w grze

Opublikowano

Serwer na sprzedaż. Opłacony na 7 miesięcy. Ja wyjeżdżam za graniće i nie moge się opiekować serwerem. cena to 11.07 zł sms. GG: 43049573

Opublikowano

Haha... xBredzio, a raczej slawo albo zipp, okantował ekipę serwera i graczy na sporo kasy. ;) Sami zadecydujcie, czy chcecie ubijać interes z oszustem i pajacem, który sam porządnie nie potrafi zarządzić serwerem, który nie jest wart ni złotówki (mineserv = lagi/kicki/crashe na porządku dziennym). Na dodatek żegna się z dawnymi ziomkami w taki sposób:

mineserv.png

Dziękuję.

PS. A co do prezentacji, została zarżnięta stąd, jest to prezentacja stworzona przez drugiego admina, który także został wykiwany przez tego waćpana. http://www.mpcforum.pl/topic/641922-raycrafters-automatyczne-dzialki-za-darmofreebuildduze-miastostadionwesole-miasteczko30-slotowvip/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...