Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Broń na medyka, którą wy wolicie?

zabijaka109

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, jaka broń waszym zdaniem jest lepsza? Mianowicie chodzi głównie o celność i strzelanie z daleka. Która z broni na medyka jest najbardziej celna? Ja osobiście najbardziej lubie XM8AR z wszystkich przeze mnie testowanych (oprócz MG36 i RPK, tego niestety nigdy nie miałem). Tak przy okazji to jak wam się spisuje MG36 i RPK?

Opublikowano

MG36 można sniperów kosić. A PKM i XM8AR nie miałem. Mam jeszcze M60 i dmg jest tak wielki że na bliską odległość lepszej nie ma, a na odległość to trafia ok. 1/3 pocisków jak walisz serją.

Opublikowano

MG36, mam ulepszenia +3 DMG, i razem +7 do celności i spisuje się wyśmienicie : > z boosterem na granaty na sharqi wyciągam po 6k, no ale to zależy od szczęścia i skilla :D

Opublikowano

czyli polecacie MG36 tak?

Jakie dodatki obniżają odrzut? Jakie np: bonusy... typu acc. Bo ja nie wiem co robi że mniejszy jest odrzut. Czy to acc czy inne.... nie wiem :D

np: Mam MP5 na techniku z full dodatkami... (była oferta że za 5k fundsów masz ubranie + MP5 z dodatkami np: holosight + pistolet elite na zawsze) i niema prawie odrzutu.

@edit

Najlepiej podajcie broń i dodatki które utworzą broń o najmniejszym odrzucie.... na medyka :) Podobno przy odpowiednich dodatkach do M249 SAW można otrzymać lepszy efekt niż z MG36... no że mniejszy odrzut.

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

Opublikowano

Najmniejszy odrzut ma M249 ze wszystkimi dodatkami do acc. MG36 ma delikatnie większy odrzut na boki w podobnej konfiguracji :)

Opublikowano

czyli polecacie MG36 tak?

Jakie dodatki obniżają odrzut? Jakie np: bonusy... typu acc. Bo ja nie wiem co robi że mniejszy jest odrzut. Czy to acc czy inne.... nie wiem :D

np: Mam MP5 na techniku z full dodatkami... (była oferta że za 5k fundsów masz ubranie + MP5 z dodatkami np: holosight + pistolet elite na zawsze) i niema prawie odrzutu.

@edit

Najlepiej podajcie broń i dodatki które utworzą broń o najmniejszym odrzucie.... na medyka :) Podobno przy odpowiednich dodatkach do M249 SAW można otrzymać lepszy efekt niż z MG36... no że mniejszy odrzut.

Teraz wyszła nowa broń - M27 IAR - acc ma very high, dokupisz dodatki to będzie najmniejszy odrzut ;) tylko nie wiem jaki ta broń ma dmg, bo jeszcze nie widziałem żeby ktoś nią kosił :D

Opublikowano

No to podsumujmy:

M27 IAR (z dodatkami full acc) - VS - M249 SAW (z dodatkami full acc)

Co ma mniejszy odrzut? Jeśli M27 IAR to jakie zadaje DMG?

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

Opublikowano

No to podsumujmy:

M27 IAR (z dodatkami full acc) - VS - M249 SAW (z dodatkami full acc)

Co ma mniejszy odrzut? Jeśli M27 IAR to jakie zadaje DMG?

Z tych dwóch podanych brałbym M27, widziałem już gościa wlaśnie z tą bronią i ładnie kosił. Dla mnie i tak najlepiej spisuje się Mg36 ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...