Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z TNT na serwerze, a mianowi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam problem z TNT na serwerza Minecraft bukkit 1.2.5. Gdy odpalam TNT w ogóle nie wybucha, nie zadaje obrażeń ,ani nie ma dźwieku.

Mam następujące pluginy:

AuthMe, AutoMessage,BKCommonLib v1.09,v1.11 i v1.12, BorderGuard, BOSEconomy, ChatManager, ChestShop, Citizens, Essentials,Essentials Chat,EssentialsGroupManager,EssentialsiConomyBridge5,EssentialsiConomyBridge,EssentialsSpawn, FalseBookBlock, FalsebookCart, FalseBookCore, FalseBookEstra,FalseBookIC,FigAdmin,iConomy,Jobs,LWC,MobArena,MobBountyReloaded,MuddersMilk,NoCheat,NoLagg,NoLaggTNT, Permissions,PermissionsEx,Register-1.5,SafeExplosions,SimpleSing,TreeAsist,Vault,WorldEdid,World Guard,WorldSaver oraz Automessages.

Grzebałem już w pluginach NoLagg,NoLaggTNT oraz SafeExplosions.

Proszę o podanie mi pluginu, który odpowiada za to ,że nie moża zdetonować TNT. Nie wybucha oraz nie zadaje obrażeń.

Z góry dziękuje i licze na pomoc

Opublikowano

Hmm, może to powodować plugin WorldGuard. Ustawiałeś w nim coś, że TNT nie wybucha. Powinieneś mieć takie coś

ignition:

block-tnt: on

block-lighter: on

block-water: off(Woda odblokowana)

block-lava: off (Lawa odblokowana)

Block-tnt zmień na off.

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Jeżeli prubujesz nap na działce w mieście to nie da rady bo może być flaga dana no tnt no explosion albo to co wyżej!

Za co ostrzeżenia drogi adminie??.

Opublikowano

/region flag (nazwa cuba) i masz nazwy flag ale nazwy nie pamiętam do końca ale może

/region flag (nazwa cuba) tnt deny

Za co ostrzeżenia drogi adminie??.

• 5 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...