Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Nie dawno a w sumie wczoraj zakupiłem grę BF3. Gre zainstalowałem wraz z Originem, wszystkie aktualizacje pobrane wiec gra jest aktualna i mam tylko do klikniecia przycisk "Graj" Klikam go, wyskakuje okienko "Trwa uruchamianie battlefield 3" ale po zniknieciu tego okienka NIC SIĘ NIE DZIEJE. Doslownie nic, zadnych bledow itp. Jakby gra wyparowała, tzn. w procesach jest proces "bf3.exe" ale gry nie ma. Mam windows 7 Ultimate 32 bity sprzęt mam BARDZO DOBRY więc to nie jest na pewno wina sprzetu. Oczywiście Origina tak jak bf3.exe uruchamiam z prawami administratora. Nie wiem co sie dzieje wiec prosze was bardzo o pomoc. Z gory wielkie dzieki.

Jeśli Ci w czymś pomogłem, nie bądź żyła i kliknij Lubię to!

Opublikowano

Skąd masz origina? Pobierz z oficjalnej strony origina mi pomogło a miałem tak samo. Wejdź na battleloga spróboj się połączyć z jakimś serwerem albo nawet kampanie daj i zobacz czy będzie ,,Wczytywanie Mapy" Czy cały czas "Initializacja" Initializacja to musisz origina z oficjalnej strony pobrać.

Opublikowano

Ja nie moge sie na tego battleloga zalogowac nie wiem czemu. Podaje adres e mail i haslo i niby ze zle. Da sie jakos sprawdzic ten adres e mail i haslo? Bo jestem przekonany ze wpisuje dobrze.

Opublikowano

Możliwe że nie podałeś że masz 16+ lat. Również tak miałem i skontaktowałem się ze supportem że źle podałem wiek (niby okulary) i chciałbym go zmienić czy jakoś tak. https://help.ea.com/contact-us Wybierz battlefield 3 tam kategorie i Live chat weź. Na live chat najszybciej możesz się skontaktować. Niestety znajomość angielskiego obowiązkowa.

Opublikowano

Ja też tak mam. Jak jestem na origon kliknij prawym na bf3 i wybierz opcje cos o aktualizjacji.

1337113491-U379973.png

Opublikowano

Sprawa battlelogu chyba załatwiona. Skontaktowałem sie z supportem i otrzymałem nowy klucz. Zrobiłem nowe konto EA ale musze od nowa zainstalowac gre. I gdy instaluje i konczy sie instalowac to pisze Ukonczono 99% i tak w nieskonczonosc. Wiem ze za którymś razem mi to w końcu sie zainstaluje ale nie ma jakiegoś szybszego sposobu? Bo nie chce ponad 10 razy instalowac i usuwac tej gry.

Opublikowano

Kurde mam to samo co kolega mial ;/ klikam w origin prawym na gre daje graj , pokazuje sie taka ramka ze uruchamia sie gra ,m ale po chwili ona znika i sie nic nie dzieje ;/

@Edit

aa dobra panowie :D wlaczam przez battlelogsa i dziala :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...